Bugün yaşadığım saçma bir olay

Ya bakın, bugün bir çocuk dedi ki Amerika'nın ülkede kendi soyları var diye, ( mesela Avustralya'nın yerli halkı aborjin ya Amerika'nın da var dedi, )
Ben dedim ki, kızıl derililer Amerika'nın yerlileri dedim, inanmadı dedi yok Amerika'nın soyu var yerli halkı var diye, ya Allah aşkına zeka IQ seviyesi 40'ı geçmeyen bebelerle muhattap oluyorum ya dedim, gençler Amerika'nın yerli halkı kızıl derili, onlar da katliam ile radikal değişikliklere gittiler, Amerika'nın soyu, Afrika'lı ve Avrupa'lı olarak bölünmüştür ya. Bu kadar basit.
"Haklısın" deyip geçmek gerekli. Hiç boşuna anlatmaya gerek yok, zaten yine bildiğini konuşacak.
Tamam hocam. Bu konu sayesinde çok geliştiğimi düşünüyorum.(!)
Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Bundan bize ne?
Mesaj yazmak zorunda değilsiniz, konu sizi ilgilendirmiyorsa bakıp geçebilirsiniz.

Amerika’nın halkı zaten toplama. Afrika, İngiltere, Fransa, İspanya derken ortada buluştular. Ondan önce yerli kızılderililer vardı zaten. Hayır arkadaşın neyi ısrar ediyor onu anlamadım? Yozgatlılar mı olacaktı Amerika’da yani:)
Sen bunu niye kafaya taktın onu hiç anlamadım zaten:)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı