Bilmiyorum hocam hiç mtl kullanmadım bir şey diyemem :/Hocam mtl içimde DL likit çok garip geliyor.
Bilmiyorum hocam hiç mtl kullanmadım bir şey diyemem :/Hocam mtl içimde DL likit çok garip geliyor.
Likit siparişi vereceğim dükkanlarda gereksiz pahalı bu siteyi önerdiler ancak ödeme havale şeklinde bir sıkıntı olur mu? Bazı arkadaşlarım ileride sıkıntı olabilir dedi satışı yasak mı bilmiyorum.
E tamam yasakta bu durumda alıcıdamı hapise sen sonuçta kullanıyorsun alıp satsan o başka tabikide.Buharkeyf şu an Türkiye'de en çok tercih edilen sitelerden ve en ucuz sayılabilecek sitelerden birisi kendilerinden 4 likit ve 2 makine almıştım zamanında tak diye geliyor bir sıkıntısı yok ben kart ile ödemeyi tercih ediyorum havale EFT ile ödeyince biraz indirim de yapıyorlar o kişi tercihine bağlı ve gayet kendileri güvenilir ek olarak Türkiye'de bunların satışı yasak adamlar kargoları gönderirken bile buharkeyf diye değil farklı bir firma adı ile yolluyorlar e-sigara satışı görülürse mecbur yol hapis yolu.
E tamam yasakta bu durumda alıcıdamı hapse sen sonuçta kullanıyorsun alıp satsan o başka tabii ki de.
Güvenilir sanırım arkadaşımda söyledi.
E tamam yasakta bu durumda alıcıdamı hapse sen sonuçta kullanıyorsun alıp satsan o başka tabii ki de.
Güvenilir sanırım arkadaşımda söyledi.
Ben de bunu yazacaktım. Kullanan çok polis gördüm valla.Alıcı hapse gitmez bence ama satıcı yasak olan madde ve cihazları ülke içinde üretimi yapıldığı veya getirtildiği için illa bir hapis cezası alacaktır para cezası ile kalacağını vesaire sanmam bu uyuşturucuyu kullanmak ile aynı mantıktır oda yasak bu da yasak uyuşturucu kullanırken bir polis sizi görürse kendinizi ifade zaten edemezsiniz ama bunları polis bile görse bir şey demiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.