Bulaşık makinesi tavsiyesi

KuoNN

Megapat
Katılım
31 Ekim 2018
Mesajlar
6.262
Makaleler
3
Çözümler
65
Son düzenleme:
Evlendiğimizde eşimle Arçelik 6366ı modeli bir makine aldık. Gerek yıkaması gerekse sessizliği olsun fazlasıyla memnunuz.

Size önerim en primitif modeli almanız yönünde olacaktır. Bizim makine 6 programlı ancak genelde sadece eko programını kullanıyoruz. Sessiz, A+++, sağlam malzemeli bir makine tercihiniz olmalı.
 
Bosch veya Profilo tavsiye ederim. Bosch ve Profilo aynı fabrikadan çıkıyor bilginize. Kalite olarak neredeyse herhangi bir fark yok. Bosch'a vereceğiniz fiyat farkının üzerine 100 200 lira daha koyun Profilo alıp +4 yıl garanti yaptırın. Garanti süreniz 7 yıl olur, kafanız rahat olur.

Tavsiye olarak beyaz eşya'yı mutlaka bir bayii'den mağazadan alın. Herhangi bir sorun durumunda bayi ile ortak hareket edip sorunların çözümüne daha kolay ulaşırsınız. Bayii'ler genelde servis elemanlarıyla iç içe olduğundan rica ile bazı şeyleri çözme şansınız olur.
 
İlk olarak ankastre mi olacak normal mi? Bütçe ne kadar aşılabilir? 2400/2500 olur mu? Mağaza farkı veya internetten alınması sizin için sıkıntı olur mu?
Normal olacak. Bütçe olarakta 2300'ü geçemem. İnternetten almayı planlıyorum.

Peki benim bahsettiğim modeller nasıldır ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı