Bulaşık makinesi tavsiyesi

100tl daha yükseltebilirsenmutlaka bunu alman lazım.


Seçtiklerinin teknik bilgileri:

Gördüğün gibi değerler oldukça yüksek. Seçtiklerinden yine de almak istersen Vestel'i tercih etmen lazım. Tercih etmem dersen Profilo olması lazım. Diğerleri daha çok enerji ve su tüketiyor.
 
Altus'dan Vestel'den filan uzak dur derim kardeşim. Ayrıca su tüketimini fazla düşünme yıl içerisinde su tüketimi dişe dokunur birşey olmaz.
Ben zaman zaman bu ürünlerin onarımlarını yapan birisiyim. Özellikle Altus metali, plastiği filan berbat. Metal kısa sürede paslanıyor, plastik sertleşiyor yumurta kabuğu gibi kırılıyor. Keza Vestel de öyle.. İki firmanın da mimarisi iyi ürünleri var ancak bütüne baktığınızda kullanım ömürleri kısa ve masrafları fazla.
Bosch'un servisi ve parçaları pahalı ama makine gibi makine...
Yine de siz bilirsiniz.
 
Tavsiyem piyasada bulunan en ucuz Altus marka BM yi alın kişi sayısını ev durumuna göre seçin. Paslanmaz çelik olan modellerden şaşmayın. Bir beyaz eşyanın bakanlıkça belirlenen kullanım ömrü 10 yıldan 7 yıla düşürüldü. Yani ucuz olanı alıp +4 yıl ek garantisini yaptırın. 7 sene sonra bozulduğunda zaten üç kuruşa almıştım dersiniz. 4 kişilik bir aile için Altus 403-404M önerebilirim.
 
Vestel'den çamaşır makinesi alıp hem üründen, hem servisten hem de müşteri hizmetleri tarafından rezil edilmiş birisi olarak diyorum ki sakın sakın sakın Vestel almayın. Paranızı çöpe atmış olursunuz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı