Bulk Crap Uninstaller ile Microsoft Edge silinirken başarısız hatası veriyor

Prime Ghost

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bu kaldırma programı tavsiye edildiğinden kurdum ve başlangıçtaki menüde çıkan uygulamaları sildim ve Edge tarayıcısını da sildim fakat masaüstünde hala Edge tarayıcısı durmaya devam ediyordu, uninstaller'ın ayarlarından korunan öğeleri göster ayarını açtım sonra Edge'yi yine silmeye çalıştım, başarısız sonuç verdi.
Bu Edge tarayıcısını silmek için ne yapmalıyım?

Bulk crap ile Edge'yi silemedim işte eğer siliniyorsa yardımcı olursanız sevinirim. Winutil ile de silemedim Edge'yi.

Hocam Revo Uninstaller'ın orijinal site bu değil mi? IObit indirmeyeceğim hiçbir yerde tavsiye edilmiyor.

Windows logosunun üstüne mouse sağ tuşa tıklayın PowerShell yönetici olanı seçin bu önemli. Sonra winutil kodunu PowerShell'e yapıştırın. Açılan uygulamada remo Edge yazana tıklayın yine yapamazsanız.
Discord'ya da başka bir yöntem ile PC nizi görürsem yardımcı olabilirim. İstemem yasak mı onu da bilmiyorum.

Windows logosunun üstüne mouse sağ tuşa tıklayın PowerShell yönetici olanı seçin bu önemli. Sonra winutil kodunu PowerShell'e yapıştırın. Açılan uygulamada remo Edge yazana tıklayın yine yapamazsanız.
Discord'ya da başka bir yöntem ile PC nizi görürsem yardımcı olabilirim. İstemem yasak mı onu da bilmiyorum.
Revo ile sildim hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı