Rehber Bulk Crap Uninstaller nasıl kullanılır?

@nopaynohack, belirtmiş olduğunuz tarzda bir günlük hizmetinin BCU'da bulunduğunu hiç görmemiştim. Programın kurulu olduğu dizin içerisini de kontrol ettim ama günlük dosyasına dair bir şey bulamadım. Belirtmiş olduğunuz hizmetin olmama ihtimali yüksek olabilir. Fakat bu hizmete benzer olarak liste içerisindeki seçtiğiniz uygulamaya sağ tıklayarak, Özellikler kısmından seçili uygulamanın detaylı bilgisine ulaşabilirsiniz. Uygulamanın konumu için değişiklik yapıldığında, buradaki bulunan veriler de güncellenecektir.

Örneğin, Amazon Games uygulamasına sağ tıkladığımda aşağıdaki gibi gözükmektedir.

@397444, HiBit'i kullandığım zamanlarda ben de hiç bu özelliği deneme gererksinimi duymamıştım. Son zamanlarda tekrardan kullanmaya başladığım için denemek istedim.

Deneme yapmak için yuzu emülatörü kullandım.

İlk üç operasyon tamamlandıktan sonra kurulum aracı tekrardan çalıştırılıyor.

Kurulum aracı kapatıldığında, "Kurulum Tamamlandı" seçeneğine tıklanınca diğer üç operasyon çalıştırılıyor.

En sonunda da günlüğe kaydetme işlemi gerçekleştiriliyor.

Kurulum aracı üzerindeki değişikliklerin değerlerini görmek için kullanılabilir bir özellik ama pek kullanacağımı düşünmüyorum. Belki de programın kısayolunu çalıştırdığımdan dolayı yanlış test etmiş olabilirim. Daha önceden kullanmış birisi bulunuyorsa, yanlış yaptığım yerleri düzeltebilir.

@unnamedington
Normal kullanıcıların çok işine yaramayacaktır, ancak katılımsız kurulum hazırlayanların işine çok yarayacaktır. Yeniden paketleme yaparken programların kayıt defterine neleri kaydettiği, hangi kaydın ne işe yaradığı (mesela programın otomatik güncelleme kaydı varsa ve varsayılan ayarlarda bu etkin olarak geliyorsa, katılımsız kurulumda bu kaydın değiştirilmesi sağlanabilir) gibi konularda oldukça işe yarayabilir. Fırsatım olsa birkaç program üzerinde denerdim.

Teşekkürler hocam bu programı bilmiyordum hem de ücretsiz (ashampoo uninstaller 6.0.14ü crack exe ve dll ile değiştirmek zorunda kalıyordum) Hibitte de aynı özellikler var günlük tutma özelliği backup manager vb gibi

Sadece o da değil hocam özellikle idm ve ona benzeyen bazı programlar bilgisayardan silip geri yükledikten sonra bile deneme sürümünün bittiğini uyarısı veriyor ama ashampo ile silip yüklediğim zaman 30 gün süresi sıfırlanıyor registry kayıtları sildiği için. Veya güvenmediğin crackli cracksiz orjinal ne olursa olsun bir programı kurarken kurulumu izleyen bir programla kurduğun zaman ilerleyen zamanda kaldırması daha kolay olacaktır.
Onun için bu günlük kaydı tutan uninstaller programları çok önemli bence, hatta antivirüsten daha önemli. Whatsapp olayındaki gibi bu uygulamada da ürün bizmiyiz bilemem ama çok faydalı sevdim hibit'i kullanacağım

IObit ile ilgili bir tecrübeniz var mı?

Hocam eksik kaldırıcılı programları nasıl kaldırıyoruz bc de?

@unnamedington hocam size bir sorum olacak.

Şimdi ben bir programı dosyalarını silerek sistemden kaldırmaya çalıştım ama kalıntılarının kaldığını düşünüyorum. Bu program ile daha önce silinen programın kalıntıları temizlenebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…