2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 11 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar şu an kullandığım program 6 gün idmana gidip 1 gün off yapacağım. Sizce nasıldır?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 11 Temmuz 2023 #2 Büyüme döneminde güçlenmen lazım sana tek bir program önericem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Büyüme döneminde güçlenmen lazım sana tek bir program önericem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 11 Temmuz 2023 #3 Aras the Great dedi: Büyüme döneminde güçlenmen lazım sana tek bir program önereceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten programımda güçlenmeye yönelik çalışıyorum. Ağırlığı her zaman arttırıyorum.
Aras the Great dedi: Büyüme döneminde güçlenmen lazım sana tek bir program önereceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten programımda güçlenmeye yönelik çalışıyorum. Ağırlığı her zaman arttırıyorum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 11 Temmuz 2023 #4 2nattydu dedi: Zaten programımda güçlenmeye yönelik çalışıyorum. Ağırlığı her zaman arttırıyorum. Genişletmek için tıkla... Hipretrofi olarak ben iyi görmedim programı ama sen bilirsin.
2nattydu dedi: Zaten programımda güçlenmeye yönelik çalışıyorum. Ağırlığı her zaman arttırıyorum. Genişletmek için tıkla... Hipretrofi olarak ben iyi görmedim programı ama sen bilirsin.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 11 Temmuz 2023 #5 Aras the Great dedi: Büyüme döneminde güçlenmen lazım sana tek bir program önereceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama bu programı yaparsam daha iyi mi verim alırım.
Aras the Great dedi: Büyüme döneminde güçlenmen lazım sana tek bir program önereceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama bu programı yaparsam daha iyi mi verim alırım.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 11 Temmuz 2023 #6 2nattydu dedi: Ama bu programı yaparsam daha iyi mi verim alırım. Genişletmek için tıkla... Hareketleri düzgün formda yapan ortalama bir birey için en iyi programdır. Tükeniş ve ötesini çözmen lazım aksi takdirde program işe yaramaz.
2nattydu dedi: Ama bu programı yaparsam daha iyi mi verim alırım. Genişletmek için tıkla... Hareketleri düzgün formda yapan ortalama bir birey için en iyi programdır. Tükeniş ve ötesini çözmen lazım aksi takdirde program işe yaramaz.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 2 11 Temmuz 2023 #7 Aras the Great dedi: Hareketleri düzgün formda yapan ortalam bir birey için en iyi programdır. Tükeniş ve ötesini çözmen lazım aksi takdirde program işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Tükeniş vs. bildigim ve uyguladığım şeyler. Bu programı uygulamaya karar verdim. Umarım uzun vadede sonuç alırım. Bir de neredeyse 1.5 haftadır falan üstteki programı yapıyorum. Değişiklik yapmam gelişmimi etkilemesin sonra.
Aras the Great dedi: Hareketleri düzgün formda yapan ortalam bir birey için en iyi programdır. Tükeniş ve ötesini çözmen lazım aksi takdirde program işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Tükeniş vs. bildigim ve uyguladığım şeyler. Bu programı uygulamaya karar verdim. Umarım uzun vadede sonuç alırım. Bir de neredeyse 1.5 haftadır falan üstteki programı yapıyorum. Değişiklik yapmam gelişmimi etkilemesin sonra.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 11 Temmuz 2023 #8 2nattydu dedi: Tükeniş vs. bildigim ve uyguladığım şeyler. Bu programı uygulamaya karar verdim. Umarım uzun vadede sonuç alırım. Genişletmek için tıkla... Aklına takılan soru olursa sorarsın iyi geceler kardeşim.
2nattydu dedi: Tükeniş vs. bildigim ve uyguladığım şeyler. Bu programı uygulamaya karar verdim. Umarım uzun vadede sonuç alırım. Genişletmek için tıkla... Aklına takılan soru olursa sorarsın iyi geceler kardeşim.