Bulkta kardiyo yapılır mı?

Compusa

Hectopat
Daha fazla  
Bulka girdim 1 hafta oldu. 4 ay yapmayı düşünüyorum clean bulk yapıp temiz beslendiğim halde belim yağlandı, su tuttu. kardiyo yapsam bunu önler miyim?

Bulk dediğiniz şey teknik olarak kütle koymak zaten. Bunu ne kadar temiz yaparsanız o kadar az yağlanırsınız. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bu kilo bir şekilde yağ depolarına gidecek. Normalde çok önerilmez bulk döneminde kardiyo ama hafif tempo yürüyüş ile dayanıklılık kazanabilirsiniz uzun olmamak şartı ile. Bulk döneminiz sona erdiğinde hiç istemediğiniz kadar kardiyo yaparsınız.

Hocam temiz beslenerek yağlandıysanız gereğinden çok daha fazla yiyorsunuzdur ya da bulka girerken yağ oranınız düşündüğünüzden fazladır. Bulkta kardiyonun bence kalp sağlığı vs. dışında dış görünüşe bir etkisi olmaz.

Yağ oranım en fazla %15tir hocam.bide 3000 kalori alıyorum zaten.

Bulka girdim 1 hafta oldu. 4 ay yapmayı düşünüyorum clean bulk yapıp temiz beslendiğim halde belim yağlandı, su tuttu. kardiyo yapsam bunu önler miyim?

10-15 dakika düşük tempo yapabilirsin iştah açar yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…