Ercüment Çözmez Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 214 Çözümler 2 3 Ağustos 2024 #1 RAM 16GB Ekran kartı GTX1650 İşlemci i5 9.Nesil Bully oyununu başlattığımda 2-3 sn kadar siyah ekranda kalıp ardından atıyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm Cid_Kagenou 3 Ağustos 2024 Ercüment Çözmez dedi: Bully oyununu başlattığımda 2-3 sn kadar siyah ekranda kalıp ardından atıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozuk olabilir. "Dosyaları doğrula" yaptınız mı?
Ercüment Çözmez dedi: Bully oyununu başlattığımda 2-3 sn kadar siyah ekranda kalıp ardından atıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozuk olabilir. "Dosyaları doğrula" yaptınız mı?
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Ağustos 2024 #2 Ercüment Çözmez dedi: Bully oyununu başlattığımda 2-3 sn kadar siyah ekranda kalıp ardından atıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozuk olabilir. "Dosyaları doğrula" yaptınız mı? Artı 0 Eksi Çözüm
Ercüment Çözmez dedi: Bully oyununu başlattığımda 2-3 sn kadar siyah ekranda kalıp ardından atıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dosyalar bozuk olabilir. "Dosyaları doğrula" yaptınız mı?
KS KS Ercüment Çözmez Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 214 Çözümler 2 3 Ağustos 2024 #3 Daha şimdi yükledim ama yine de yapayım. İlginçtir ki yeni yüklememe rağmen açılmayan oyun dosyalarını doğrulayınca açıldı. Cid_Kagenou dedi: Dosyalar bozuk olabilir. "Dosyaları doğrula" yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Daha şimdi yükledim ama yine de yapayım. İlginçtir ki yeni yüklememe rağmen açılmayan oyun dosyalarını doğrulayınca açıldı. Cid_Kagenou dedi: Dosyalar bozuk olabilir. "Dosyaları doğrula" yaptınız mı? Genişletmek için tıkla...
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Ağustos 2024 #4 Ercüment Çözmez dedi: Daha şimdi yükledim ama yine de yapayım. İlginçtir ki yeni yüklememe rağmen açılmayan oyun dosyalarını doğrulayınca açıldı. Genişletmek için tıkla... O sorun çoğu kişide var. Steam sürekli eksik dosya yüklüyor. İyi oyunlar, iyi sosyaller dilerim hocam. Artı 0 Eksi
Ercüment Çözmez dedi: Daha şimdi yükledim ama yine de yapayım. İlginçtir ki yeni yüklememe rağmen açılmayan oyun dosyalarını doğrulayınca açıldı. Genişletmek için tıkla... O sorun çoğu kişide var. Steam sürekli eksik dosya yüklüyor. İyi oyunlar, iyi sosyaller dilerim hocam.