osuran kaplumbağa Centipat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 2060 NVIDIA İşlemci i7 Daha 3 gün önce Bully'yi aldım ve şimdi oyunda chapter 2'ye geçtiğimiz görevde tam bittiğinde oyun çöküyor. Ve bunun Windows ile alakalı olduğunu düşünüyorum (görevi 3 kez yaptım hepsinde çöktü). Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
Daha 3 gün önce Bully'yi aldım ve şimdi oyunda chapter 2'ye geçtiğimiz görevde tam bittiğinde oyun çöküyor. Ve bunun Windows ile alakalı olduğunu düşünüyorum (görevi 3 kez yaptım hepsinde çöktü).
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2023 #2 GitHub - CookiePLMonster/SilentPatchBully: SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) - CookiePLMonster/SilentPatchBully github.com Bunu kurun. Artı 0 Eksi
GitHub - CookiePLMonster/SilentPatchBully: SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) - CookiePLMonster/SilentPatchBully github.com Bunu kurun.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 Oyununuz orijinal ise dosya doğrulaması yapın. Sürücüleriniz güncel değilse sürücüleri güncelleyin. Ayrıca işlemci i7 ama kaçıncı nesil? Artı 0 Eksi
Oyununuz orijinal ise dosya doğrulaması yapın. Sürücüleriniz güncel değilse sürücüleri güncelleyin. Ayrıca işlemci i7 ama kaçıncı nesil?
KS KS osuran kaplumbağa Centipat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 fermaNga dedi: Oyununuz orijinal ise dosya doğrulaması yapın. Sürücüleriniz güncel değilse sürücüleri güncelleyin. Ayrıca işlemci i7 ama kaçıncı nesil? Genişletmek için tıkla... 10. nesil YigitXS dedi: GitHub - CookiePLMonster/SilentPatchBully: SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) - CookiePLMonster/SilentPatchBully github.com Bunu kurun. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'den bakabilirsin trojan var. Artı 0 Eksi
fermaNga dedi: Oyununuz orijinal ise dosya doğrulaması yapın. Sürücüleriniz güncel değilse sürücüleri güncelleyin. Ayrıca işlemci i7 ama kaçıncı nesil? Genişletmek için tıkla... 10. nesil YigitXS dedi: GitHub - CookiePLMonster/SilentPatchBully: SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) SilentPatch for Bully: Scholarship Edition (fixes crashes on Windows 10) - CookiePLMonster/SilentPatchBully github.com Bunu kurun. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'den bakabilirsin trojan var.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #5 @osuran kaplumbağa Nereden çıkarttınız trojanı? O gördükleriniz false-positive. Ben baktım dosyalar temiz. Artı 0 Eksi
@osuran kaplumbağa Nereden çıkarttınız trojanı? O gördükleriniz false-positive. Ben baktım dosyalar temiz.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.220 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mart 2023 #6 osuran kaplumbağa dedi: 10. nesil. VirusTotal'den bakabilirsin trojan var. Genişletmek için tıkla... False-positive o virüs yok kendim kullanıyorum ayrıca GitHub sitesinde virüs içeren dosya olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
osuran kaplumbağa dedi: 10. nesil. VirusTotal'den bakabilirsin trojan var. Genişletmek için tıkla... False-positive o virüs yok kendim kullanıyorum ayrıca GitHub sitesinde virüs içeren dosya olduğunu düşünmüyorum.