Bully Mobil versiyonu incelemesi

Şimdi anladım mesele şu:
2006 yılında yeni katılan Rockstar vancouver kendini belli etmek için bully oyununu çıkartıyor Rockstar Games onu piyasaya sürüyor oyun beğenliyor ancak önde olmak üzere grafikler kötü ve birçoğu eksik var mad doc software yardım ederek oyunu 2008 yılında PC ve Xbox sürümlerinde çoğu şey düzeltilmiş jimmy karakteri yeni bir görünüşe sahip olmuş ancak 2016 yılında bu kadar şeyi taşıyacak bir kapasiteli telefon olmadığından çoğu şeyi azaltmışlar şimdiki telefonların yanında bu devede kulak kalır güncelleme ile düzeltilebilir yani
Yanlış. 2006 yılında Angel Studios Take 2 bünyesine katılıyor. Bully'yi yapıyor oyun iyi fakat çıktıktan hemen sonra yeni jenerasyon duyuruluyor zaten PS2 oyunu olduğundan grafikleri kötü kalıyor ve pek satmıyor PS2'nin son dönemleri malumunuz. Bundan dolayı 2006'da remastered ediyorlar oyunu. Bully 2004 ile Bully Scholarship Ed. arasındaki tek fark görsel efektler ve grafik birebir aynı oyun. DirectX 9 hocam Jasper değil Xenon olacak yanlış hatırlamışım.
 
Yanlış. 2004 yılında Angel Studios Take 2 bünyesine katılıyor. Bully'yi yapıyor oyun iyi fakat çıktıktan hemen sonra yeni jenerasyon duyuruluyor zaten PS2 oyunu olduğundan grafikleri kötü kalıyor ve pek satmıyor PS2'nin son dönemleri malumunuz. Bundan dolayı 2006'da Remastered ediyorlar oyunu. Bully 2004 ile Bully Scholarship Ed. Arasındaki tek fark görsel efektler ve grafik birebir aynı oyun. DirectX 9 hocam Jasper değil Xenon olacak yanlış hatırlamışım.

Bully 2004TEMI çıktı yani
 

Geri
Yukarı