Bully: Scholarship Edition oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Keçiören/Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba, arkadaşımın bilgisayarında görev yaparkan sürekli oyundan atıyor. Her girdiğinde 2 veya 3 defa atıyor. Çözümünü bilen var mı?

sistem:
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-4200M 2.50 GHz.
RAM: 6 GB.
Ekran kartı: GT 740M.
HDD: 500 GB ve 200GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu satir içi kod yerine normal kod şekline alsanız. Çok zorlanıyorum okumakta.

Son düzenleme:
Düzenledim, kusura bakmayın.

Ne yaptınız hocam, sorun neden kaynaklanıyor?
Raporda bilgi vermiyor. Teyit etmek için bilgili sevdiğim birine gösterdim.
Process Monitör raporu paylaşın bir.

Hocam ben neden olduğunu söyleyeyim size oyun eski ve Windows 10 kullanıyor veya 8 veya 7 ise atabilir GitHub bully patch yazdığınızda onu kurun ve güncelleyin. Oyundan atma ve arada donma sorunu çözülecektir.(Denedim ve bende şu an o oyunu oynuyorum 2 haftadır o Patch'i kurduktan sonra sorun olmadı.

Merhaba Windows 7 service pack 1 bende yok sadece Windows 7 var onu seçsem sorun ortadan kaybolur mu acaba?

nasıl kurucağız pek anlamadım :/

C diski/Program dosyaları(x86)/Steam/Steamapps/Common dizinine gidin ve Bully'in klasörünü açın. Ardından ''bully'' adındaki .exe dosyasına sağ tıklayın, Özellikleri seçin ve uyumluluğa basın. Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu: yerinden Windows 7'yi seçin ve uygula diyip kapayın, Oyuna girin. Bende bu işe yaradı sizde yarar mı bilmiyorum, 2 saatlik oynayışımda çökmedi.

sonra noldu hocam cöktü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…