Çözüldü "Bully: Scholarship Edition yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Arda454

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX
Daha 1 gün önce Steam'den buly scholarship Edition aldım ve garip bir sorunla karşılaştım lütfen yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    319,3 KB · Görüntüleme: 450
Çözüm
Oyun konumundaki sxtrace.exe'yi çalıştırır mısınız? C++ eksikliklerinden kaynaklanıyor diye biliyorum bu hata. Olmazsa All-in-One C++ kurmayı deneyebilirsiniz ama son seçenek olsun.
Oyun konumundaki sxtrace.exe'yi çalıştırır mısınız? C++ eksikliklerinden kaynaklanıyor diye biliyorum bu hata. Olmazsa All-in-One C++ kurmayı deneyebilirsiniz ama son seçenek olsun.

Çözüm
Oyun konumundaki sxtrace.exe'yi çalıştırır mısınız? C++ eksikliklerinden kaynaklanıyor diye biliyorum bu hata. Olmazsa all-in-One C++ kurmayı deneyebilirsiniz ama son seçenek olsun.

Ben o Microsoft Visual paketlerinin hepsini kurdum fakat yine düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğimi deneyin. All-in-One mı kurdunuz, kendinize göre mi? Duruma göre oyun konumundaki Redist dosyalarını çalıştırmanız gerekebilir.

Bunu son seçenek olarak söyledim zaten. Alıntıyı uygulayın. Tahminimce bir döküm çıkacak, paylaşın onu.
Oyun konumundaki sxtrace.exe'yi çalıştırır mısınız?

Bunu son seçenek olarak söyledim zaten. Alıntıyı uygulayın. Tahminimce bir döküm çıkacak, paylaşın onu.

Tamam, siz bana nereye gireceğimi söyleyin, ben de paylaşırım. Aşırı bilmiyorum bu konuları, siz bana söyleyin, ben yapmaya çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun klasöründe olmalı. Tam konumunu söylememiş hatada, ben de oyuna sahip olmadığım için emin değilim. Steamapps > common > Bully Scholarship klasöründe veya alt klasörlerinde bulabilirsiniz.

VCRedist klasöründeki tüm dosyaları kurmayı deneyin. Hata verirlerse repair yapın. Yine olmazsa üstte dediğim dosyayı bulup çalıştırın, ekran görüntüsünde görünmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı