Bully Türkçe yama çalışmıyor

Lecl7rc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 5060 Core 5 210H
Acer Nitro 5 AN515-55 1650 Ti i5-10400F
Bully oyununu Steam üzerinden indirdim fakat kurduğum Türkçe yama nedense çalışmadı. C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Bully scholarship Edition Türkçe yamayı buraya kurdum yine de olmadı. Oyunu tekrardan silip indirdiğimde ise tekrar çalışmadı. Forumlarda da böyle bir hatayla karşılaşanı görmedim bu arada oyunun sürümü Türkçe yamaya uygun.

Yama: Bully Scholarship Edition Türkçe Yama [ Tamamlandı ] | DonanımHaber Forum

Bully oyununu Steam üzerinden indirdim fakat kurduğum Türkçe yama nedense çalışmadı. C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Bully scholarship Edition Türkçe yamayı buraya kurdum yine de olmadı. Oyunu tekrardan silip indirdiğimde ise tekrar çalışmadı. Forumlarda da böyle bir hatayla karşılaşanı görmedim bu arada oyunun sürümü Türkçe yamaya uygun.

Yama: Bully Scholarship Edition Türkçe Yama [ Tamamlandı ] | DonanımHaber Forum

Oyun dosyaların doğrulayıp kurun olmazsa yamayı yapan kişi ile iletişime geçin kendisine yazınca cevap veriyor.

Oyun dosyaların doğrulayıp kurun olmazsa yamayı yapan kişi ile iletişime geçin kendisine yazınca cevap veriyor.

Doğrulayıp kurdum yine işe yaramadı. Olmazsa dediğiniz gibi arkadaşla iletişime geçerim. Fikriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı