Bully vs GTA 4

rainytt

Centipat
Daha fazla  
İki oyunda Steam'de indirime girmiş bully oyunu Burak oyunda ve tamer yeşildağdan izlediğim ve çok sevdiğim bir oyun ama maalesef çok fazla oyundan atıyor ve GTA 4 de efsane bir oyun ama bully daha çok oynamak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

İki oyunda Steam'de indirime girmiş bully oyunu Burak oyunda ve tamer yeşildağdan izlediğim ve çok sevdiğim bir oyun ama maalesef çok fazla oyundan atıyor ve GTA 4 de efsane bir oyun ama bully daha çok oynamak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

İkisi de cidden Rockstar'ın yaptığı en sıra dışı ve mükemmel oyunlar, fakat Bully'nin Steam versiyonunun bozuk olduğunu duymuştum o yüzden GTA 4'ü seçebilirsiniz ki sisteminiz çok iyi değilse o da sıkıntı yaratır çünkü optimizasyonu çok berbat bir oyundur kendisi

Hangisini oynamak istiyorsanız onu alın (ki Bully'i daha çok oynamak istiyormuşsunuz), eğer bir sıkıntı yaşarsanız iade edebilirsiniz. İkisini de alıp beğenmediğini iade edebilirsin.

Net GTA4 ama bully de çok iyidir yalnız oynaması yani kontrol etmesi zor.

İkisi de cidden Rockstar'ın yaptığı en sıra dışı ve mükemmel oyunlar, fakat Bully'nin Steam versiyonunun bozuk olduğunu duymuştum o yüzden GTA 4'ü seçebilirsiniz ki sisteminiz çok iyi değilse o da sıkıntı yaratır çünkü optimizasyonu çok berbat bir oyundur kendisi
Yok hocam sistemim gayet iyi

GTA 4 al. Oynanış süresi daha uzun. Başka zamanda Bully alırsın. İkisi de taş gibi oyundur bu arada. Bir kaç eklenti yükleyince bir sıkıntı olmuyor. Ben Bully'yi 60 FPS sabit oynamıştım. Oyundan da atmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı