Bully'i iade edip Stardew Valley alınmalı mı?

Ryan Goslingk

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
nvidia 840m i5-4210 12gb ram 1tb hdd
Meslek
sürüyorum
İyi günler. Bully ile çok fazla sorun yaşadım. Oyundan gram zevk alamadım bu sebeple dün gece 1'de iade talebi oluşturdum(daha onaylanmadı)para cüzdana gelecek ama yetişir mi bilmiyorum. Para geldiğinde Stardew Valley alınır mı?

Tek başıma 280 saat oynadım Stardew Valley'i ve hâlâ oynuyorum, chill takılmak için güzel bir oyun. Tavsiye ederim.

Bully'nin PC versiyonu yeterince optimize edilmemiş durumda maalesef ve kontrolleri de çok garip. Ben oynamayı başardım bunlara rağmen ve %100 bitirdim ancak yine de kabul ediyorum ki PC versiyonu sıkıntılı. Hatta oyunu 60 fps oynamaya çalışırsanız bazı görevlerde hata veriyor oyun veya ilerlemenizi engelleyecek ölçüde bug'lara maruz kalıyorsunuz.

İadeyi dün gece 1'de oluşturduysanız yine yakın saatlerde iadeniz hesabınıza geçecektir, o nedenle Stardew Valley almak istiyorsanız (Ki bana sorarsanız kesinlikle kaçırmayın) bir an önce alın, iadeyi beklemeyin derim.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İade yetişmez diyorsunuz yani?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İade yetişmez diyorsunuz yani?
Rica ederim, evet, çok büyük ihtimalle yetişmeyecektir. Gerçi hesap detaylarınıza baktığınızda takribi kaç saat içinde iade yapılacağı gözüküyordur, oradan net bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Ama tekrarlıyorum, bana sorarsanız iadeyi beklemeyin hiç, eğer Stardew Valley'i almaya kararlıysanız.

Bu arada, Stardew Valley, aldığınıza pişman etmez. En azından optimizasyon sıkıntısı, 60 fps problemi ve garip kontroller yok yani.

ya kart olarak ödeme yapamıyorum ama bimde falan satılan app store gift kodlarını steam bakiyesine yatırabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı