Bulunamayan dosya silinmiş midir?

2 antivirüs aynı anda mı yüklü? Kaspersky'da 7 24 koruyor Bitdefender'de. 2 antivirüs üst üste binerse çakışır. Birini silin. Zaten Kaspersky görmediyse şu an işe yaramaz.

Hiç taratmadım Kaspersky'a taratayım sonra malwarebytesa taratıcam en sonda Defender'a taratıcam

2 antivirüs aynı anda mı yüklü? Kaspersky'da 7 24 koruyor Bitdefender'de. 2 antivirüs üst üste binerse çakışır. Birini silin. Zaten Kaspersky görmediyse şu an işe yaramaz.

Hem Kaspersky hem Malwarebytes ile taratsam sıkıntı çıkar mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-21 214901.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-21 214901.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Hiç taratmadım Kaspersky'a taratayım sonra malwarebytesa taratıcam en sonda Defender'a taratıcam

Hem Kaspersky hem Malwarebytes ile taratsam sıkıntı çıkar mı?

Önce Bitdefender taramasını bitirsin. Sonra Kaspersky tarasın. Sonra Malwarebytes. En son Defender. Hepsini aynı anda başlatmayın. Sistem bir donar reset atmak zorunda kalırsınız.

Diğerini de deneyin. Muhtemelen ZIP içinde olduğu için hem virüs dışarı çıkamıyor hem de antivirüsler onu tarayamıyor:D.

Siz cidden GTA 6 crack mi indirdiniz? Ben 6'yı görmemiştim. 5 sandım. Net virüs ama ZIP içinde olduğu için çalışamıyor:D.

Hocam arkadaşlar arasında böyle linkler atıyorduk virüssüz indir diye dalga geçiyorduk elimde yanlışlıkla indire deydi indi gözükmedi diye inmedi sandım ama inmiş bunu nasıl silebilirim Kaspersky'da bulamadı. Dosya konumunu açmıyınca çift tıklamıştım sıkıntı olur mu?

Hocam arkadaşlar arasında böyle linkler atıyorduk virüssüz indir diye dalga geçiyorduk elimde yanlışlıkla indire deydi indi gözükmedi diye inmedi sandım ama inmiş bunu nasıl silebilirim Kaspersky'da bulamadı. Dosya konumunu açmıyınca çift tıklamıştım sıkıntı olur mu?

Yok olmaz. Zaten olacak olsaydı şimdiye kadar antivirüsler görürdü. Dosya konumunu arayın sistemde. Biraz dolaşın bulursunuz. Elle silin. Olmazsa zaten çalışmadığı için zarar vermez bırakın kalsın.

Aktif olarak Kaspersky'ı silin Bitdefender kalsın. Daha iyidir.

Yok olmaz. Zaten olacak olsaydı şimdiye kadar antivirüsler görürdü. Dosya konumunu arayın sistemde. Biraz dolaşın bulursunuz. Elle silin. Olmazsa zaten çalışmadığı için zarar vermez bırakın kalsın.

Aktif olarak Kaspersky'ı silin Bitdefender kalsın. Daha iyidir.

Yok hocam dosya hiçbir yerde yok. GTA 5'li %localappdata% dosyaları diğeri gözüküyor ama silinmiyor silme yeri yok

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-21 223656.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-21 223656.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-02-21 223708.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-21 223708.png
    67,4 KB · Görüntüleme: 7

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı