EA App Bulunan oyun Steam EA Play'de yok

• Konuyu başlatan KMMT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 532

KMMT

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den EA Play aldım, uzun bir süredir oynuyordum. Eski oyunlara bakarken SimCity 4'dü buldum ama 5. oyun gördüğüm kadarıyla Steam'de yayınlanmamış veya kaldırılmıştı. EA Desktop'a giriş yaptım ve orada oyunu buldum ama oyunu almamı veya EA Play satın almamı istiyordu. Sorunum şu, Steam'den EA Play aldım zaten ama bu oyun Steam'de şu an bulunmadığı için Steam'deki EA Play ile indiremiyor. Bunu çözmemin bir yolu var mı?

1680656465823.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'deki EA Play ile platform olan EA Play'deki oyunlar farklılık gösterebiliyor ne yazık ki.

Steam'den EA Play aldım, uzun bir süredir oynuyordum. Eski oyunlara bakarken SimCity 4'dü buldum ama 5. oyun gördüğüm kadarıyla Steam'de yayınlanmamış veya kaldırılmıştı. EA Desktop'a giriş yaptım ve orada oyunu buldum ama oyunu almamı veya EA Play satın almamı istiyordu. Sorunum şu, Steam'den EA Play aldım zaten ama bu oyun Steam'de şu an bulunmadığı için Steam'deki EA Play ile indiremiyor. Bunu çözmemin bir yolu var mı?

Eki Görüntüle 1727731

Steam ile EA hesabınız bağlı mı kontrol edin.

Eki Görüntüle 1727731
Steam'den satın aldığınız EA Play ile, EA Play Steam'e dahil olan oyunları oynayabiliyorsunuz. EA App'te bulunan EA Play oyunları için o platformdan EA Play almanız gerekiyor. Platformlar arasında oyunlar farklılık gösterebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı