R5 7500F sistemde Arc Raiders oynarken anlık donmalar oluşuyor

fergio

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Görüntüdeki sistemi aldım yaklaşık 2 ay önce Arc Raiders oynarken maç girişlerinden donmalar bazen de maç içindeyken donmalar yaşıyorum. 3 4 saniye gibi donma oluyor sonra geri geliyor nadiren geri gelmiyor açıp kapatmam gerekiyor. CPU kullanımı %100 oluyor sıcaklık anlık 65-70 arası oluyor sıcaklık 60'a düşünce rahatlıyor. Nedeni ne olabilir? Çözümü nedir, yardımcı olur musunuz? Çok canım sıkıldı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16,8 KB · Görüntüleme: 21
Bende 5070 ve i5 14600K kullanıyorum hocam 7500F 5070 ile darboğaz yapıyor ondan olabilir.
Diğer yandan arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat ve Windows'u optimize et kendince videolara bak tavsiyen elindeli işlemciyi çıkartıp bir miktar üsütüne ekleyerek 14600k almandır 5070 gibi orta sınıf kartlar çok çekirdekli işlemciler ile rahat açlışır.

Benim oyunlarda işlemci kullanımım Max %35 veya %40

Hocam bana da oluyordu ekran kartı güncel ise 1 2 sürüm düşürün öyle deneyin ben böyle çözmüştüm.
sürümü nasıl düşürücem yönlendirirmisiniz.
Bende 5070 ve i5 14600K kullanıyorum hocam 7500F 5070 ile darboğaz yapıyor ondan olabilir.
Diğer yandan arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapat ve Windows'u optimize et kendince videolara bak tavsiyen elindeli işlemciyi çıkartıp bir miktar üsütüne ekleyerek 14600k almandır 5070 gibi orta sınıf kartlar çok çekirdekli işlemciler ile rahat açlışır.

Benim oyunlarda işlemci kullanımım Max %35 veya %40
tavsiyen için teşekkür ederim. lakin şuan maddi olarak öyle köklü değişim yapamam intel işlemci anakart ram vs çok tutar

Sürümü nasıl düşüreceğim yönlendirir misiniz?

Tavsiyen için teşekkür ederim. Lakin şu an maddi olarak öyle köklü değişim yapamam Intel işlemci anakart RAM vs çok tutar.

Anlıyorum 😪 umarım bir gün daha iyi bir işlemciye sahip olursun AMD işlemcilerde X3D modelleri hariç boş 7500F ancak 5060 Ti gibi bir kartla iyi gider tavsiyem ekran kartına biraz daha yük bindir her şeyi ultraya aç MFG aç DLSS aç zaten 300-FPS üstünü bile görürsün ama

7500 F 5070'i kısıtlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı