En yakın şube Maraş merkez o da 150km şuan olan siparişin dışında itopyadan da PC bileşenleri sipariş verdim o da upse verilmişSize en yakın şubeye verilir ve şubeden almanız beklenir. Benim için öyle köyde yaşadığım için burada yurt içi ve diğer kargo şubeleri yok.
Anladım peki ortlama teslim süreniz nedirBen de aynı durumdayım. İl merkezinden ilçedeki bir kargo firmasına bırakıyorlar dağıtımını onlar yapıyor. Benim UPS kargolarını Aras getiriyor mesela.
Bu ilçeye haftada bir kere geliyor. Eğer dağıtıma çıkarıldı diye görünüyorsa ertesi gün elime geçiyor. Senin fotoğrafta dağıtıma çıkarıldı diye bir yazı göremedim ama neyseEn yakın şube Maraş merkez o da 150km şuan olan siparişin dışında itopyadan da PC bileşenleri sipariş verdim o da upse verilmiş
Anladım peki ortlama teslim süreniz nedir
En yakın şube Maraş merkez o da 150km şu an olan siparişin dışında İtopya'dan da PC bileşenleri sipariş verdim o da UPS'e verilmiş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.