Buluşma yeri önerisi

• Konuyu başlatan 453476
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 230
  • Görüntüleme 14.625
Hayır.

Her türlü önlemi alacağız zaten. Ben bazen evde dahi maske taktığım oluyor. Kızda aynı şekilde. Çok iyi önlem alacağız.

Arduino benim de aklımda ama biraz fazla zor diye hiç girmiyorum.
Hocam LASTİK şemsiye GETİRMEYİ unutmayın hava durumu yağmurlu gösteriyor.

Şimdi kısaca kızdan bahsedeyim:

Gözü parada değil mutlulukta.
Kodlama ile ilgilendiğimi biliyor ve taktir ediyor.

Kimsenin hakkına girmek istemiyorum çünkü.

Rahat davran kasma kendini direk ne kadar kasarsan o kadar düşersin zaten doğal olmazsan elinde mutluluk kalmaz sana tek tavsiyem doğal ol bitti arada espri yaparsan yarın evlenirsiniz.

Hocam, yaşlar kaç ayıptır sorması? Merak ettim de.

16 ikimizin de.
Rahat davran kasma kendini direk ne kadar kasarsan o kadar düşersin zaten doğal olmazsan elinde mutluluk kalmaz sana tek tavsiyem doğal ol bitti arada espri yaparsan yarın evlenirsiniz.
Tamamen doğal olarak konuştum zaten ve kendimi anlattım.

Deki kardeşim piton ( doğrusunun Python olduğunu biliyorum ) yazılımcıyım falan işte de kız otomatik tav oluyor hiç şerefine bakmıyor yanlış anlama kanka sana laf etmiyorum bazı kızlardan bashediyorum. Genelleme yapmıyorum.
Hocam, o işe yaramıyor. Malesef pek, en azından bazıların'da. Nerden biliyorsun? Deme
Çoğu kızın uzaktan bilgisayarını kapattığım oldu, aaa nasıl yaptın felan oluyorlar anca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı