K Kral Faruk Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Merhaba Witcher 3 girecektim. Bulut çakışması diye bir şey yazdı. 2 seçenek vardı. Biri bulut kaydı. Diğeri de yerel kayıt. Bulut kaydını seçtim. Witcher girdim. İlerlemem hep gitmiş. Ne yapmam lazım?
Merhaba Witcher 3 girecektim. Bulut çakışması diye bir şey yazdı. 2 seçenek vardı. Biri bulut kaydı. Diğeri de yerel kayıt. Bulut kaydını seçtim. Witcher girdim. İlerlemem hep gitmiş. Ne yapmam lazım?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 25 Ağustos 2023 #11 Kral Faruk dedi: Var hocam ne yapmam lazım ilerlemenin gelmesi için? Genişletmek için tıkla... Ordaki save in yedegini bi al. Cloudu devre disi birakip, oyuna gir. Umarim save dosyasinin üzerine yazmamistir. Artı 0 Eksi
Kral Faruk dedi: Var hocam ne yapmam lazım ilerlemenin gelmesi için? Genişletmek için tıkla... Ordaki save in yedegini bi al. Cloudu devre disi birakip, oyuna gir. Umarim save dosyasinin üzerine yazmamistir.
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 25 Ağustos 2023 #12 Frstghost dedi: Oradaki save in yedegini bir al. Cloud'u devre disi birakip, oyuna gir. Umarim save dosyasinin üzerine yazmamistir. Genişletmek için tıkla... Üzerine yazıyor hocam. Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Oradaki save in yedegini bir al. Cloud'u devre disi birakip, oyuna gir. Umarim save dosyasinin üzerine yazmamistir. Genişletmek için tıkla... Üzerine yazıyor hocam.
KS KS K Kral Faruk Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #13 Tüm emeğim gg oldu ya bir de detaylı oynuyordum neyse sağlık olsun sileyim şu oyunu Artı 0 Eksi
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 25 Ağustos 2023 #14 Kral Faruk dedi: Tüm emeğim gg oldu ya bir de detaylı oynuyordum neyse sağlık olsun sileyim şu oyunu Genişletmek için tıkla... Internetten geldigin bölüme yakin bir save dosyasi bulup, öyle oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Kral Faruk dedi: Tüm emeğim gg oldu ya bir de detaylı oynuyordum neyse sağlık olsun sileyim şu oyunu Genişletmek için tıkla... Internetten geldigin bölüme yakin bir save dosyasi bulup, öyle oynayabilirsin.
KS KS K Kral Faruk Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #15 Frstghost dedi: Internetten geldigin bölüme yakin bir save dosyasi bulup, öyle oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz çok sağ olun. Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Internetten geldigin bölüme yakin bir save dosyasi bulup, öyle oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz çok sağ olun.