Bulut Oyun Servisi önerisi

Hikaye tarzı oyunlar oynuyorum. God of War vesaire. Bunları içeren ve çokta tuzlu olmayan güncel bulut oyun servisi önerir misiniz? Not: Tabletten oynayacağım.
GeForce Now var bunlarda desteklediği oyunlar ama biraz pahalı. Birde oyanayacağın oyunların sende olması lazım. Onuda Gamepass alarak çözersin.

Oynayacagım oyunlar bende var zaten o sorun olmaz. Halihazırda bende Geforce Now var zaten ama God of War yok mesela içinde. Attığın listede ise görünüyor. Bu Avrupa servisi mi? Öyle ise eğer nasıl kaydolucam çünkü "Bugün katılın" dediğim anda direkt gameplus'a yönlendiriyor.

Gameplusa yönlendirmesi gayet normal sonuçta ortaklar.
Bu arada çok özür dilerim yanlışlıkla Experience destekleyenleri atmışım.

Önemli değil ama zaten Geforce Now'um var. Ben God of War gibi oyunları oynayabileceğim bir platform istiyorum.

Önemli değil ama zaten Geforce Now'um var. Ben God of War gibi oyunları oynayabileceğim bir platform istiyorum.
Boosteroid'i çoğu insan öneriyor hocam Boosteroid'de God of War mevcuttur.(hem Steam hem de Epic versiyonları)YouTube'da de inceleme videoları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…