Bulut Servislerine Yedek Yüklemek Güvenli midir?

Makaleler
2
Bilgisayarımda iki farklı HDD var. Birisinden ses geliyor her an gidici. Geriye bir HDD kalacak ona da aniden bir şey olursa diye korkuyorum.

Aile arasında çekilen fotoğraflar, videolar, internette kayıt olduğumuz şifrelerin bulunduğu .TXT dosyalarını bilindik bulut servislerine yüklemek mantıklı mıdır?

Mesela Mega.nz sitesine yüklemeyi düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güvenlidir. Ben fotoğraf ve şifrelerimi Onedrive ile yedekledim. 5 GB ücretsiz. Technopat zaten çoğu dosyayı Mega'ya yükleyip sunuyor.

Dropbox, Google Drive, Mega, Onedrive vb. büyük şirketlerin sunduğu bulut hizmetlerini kullanabilirsiniz. Hesabın şifresini arada bir değiştirirseniz bir şey olmaz yedeklerinize.

Yandex Disk öneriyorum. Telefondaki otomatik yedekleme ve fotoğraflar için daha fazla alan sunması gibi avantajlar var.

Bence güvenlidir. Ben fotoğraf ve şifrelerimi Onedrive ile yedekledim. 5 GB ücretsiz. Technopat zaten çoğu dosyayı Mega'ya yükleyip sunuyor.

Dropbox, Google Drive, Mega, Onedrive vb. büyük şirketlerin sunduğu bulut hizmetlerini kullanabilirsiniz. Hesabın şifresini arada bir değiştirirseniz bir şey olmaz yedeklerinize.
Fotoğralar aile arasında çekildiği için dağılmasınıda istiyorum bu yüzden böyle bir konuyu açtım. Öneriniz için teşekkür ederim.

Yandex Disk öneriyorum. Telefondaki otomatik yedekleme ve fotoğraflar için daha fazla alan sunması gibi avantajlar var.
Yandex Disk ücretsiz ne kadar alan veriyor bilmiyorum ama Mega ücretsiz 50GB alan veriyor oraya yüklemeyi düşünüyorum. Bir ara deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı