Bulut tavan için öneriler

LykeTheBest

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakin zamanda odama bulut tavan yapmayi dusunuyorum. Bunun icin pamuk vb. ve led isik olarak ne kullanmaliyim? Hangi marka model malzeme onerirsiniz?

Ornek gorsel:
1725392041985.png

Hocam yapmadan önce bilginize çok toz topluyorlar, böcek doluşuyor, oda darsa nefes almayı zorlaştırıyor, bir süre sonra sararma yapıyor, yangın falan çıkarsa oda direkt gider kurtarma şansınız bile olmaz.

Bu bir profesyonelin işi gibi duruyor o yüzden kendiniz yapmanız oldukça zor. Şöyle bir tutorial buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bir profesyonelin işi gibi duruyor o yüzden kendiniz yapmanız oldukça zor. Şöyle bir tutorial buldum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aslında çok zor bir şey değil camelyaf temin ederseniz yapılır fakat yukarıda yazdıklarım büyük sorun.

Hocam yapmadan önce bilginize çok toz topluyorlar, böcek doluşuyor, oda darsa nefes almayı zorlaştırıyor, bir süre sonra sararma yapıyor, yangın falan çıkarsa oda direkt gider kurtarma şansınız bile olmaz.
Bu konulari arastirdim, ne olursa olsun odamda bir yangin tupu de olacak ancak hala o ledleri tavana nasil sabitylecegimi falan cozemedim. Ve malzemeleri de bulamadim

Tesekkur ederim hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı