Maquies Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Xbox Game Pass almayı düşünüyorum fakat SSD'm 500GB olduğundan yetmiyor, az baktığımda SSD almak yerine bulut üzerinden oynayabileceğimizi gördüm ve fiyatları da uygun.
Merhaba arkadaşlar, Xbox Game Pass almayı düşünüyorum fakat SSD'm 500GB olduğundan yetmiyor, az baktığımda SSD almak yerine bulut üzerinden oynayabileceğimizi gördüm ve fiyatları da uygun.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Kuveyt 10 Ekim 2024 #11 Maquies dedi: Bir kol almam lazimmi peki kol olmadan ne oynayabilirim peki? Genişletmek için tıkla... İlla Xbox 9. nesil kolu gerekmiyor klavye ve mouse destekli oyunlar var onları oynarsın en kötü. Artı 0 Eksi
Maquies dedi: Bir kol almam lazimmi peki kol olmadan ne oynayabilirim peki? Genişletmek için tıkla... İlla Xbox 9. nesil kolu gerekmiyor klavye ve mouse destekli oyunlar var onları oynarsın en kötü.
KS KS Maquies Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 Mehmet.Heroo dedi: İlla Xbox 9. nesil kolu gerekmiyor klavye ve mouse destekli oyunlar var onları oynarsın en kötü. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar var peki? Artı 0 Eksi
Mehmet.Heroo dedi: İlla Xbox 9. nesil kolu gerekmiyor klavye ve mouse destekli oyunlar var onları oynarsın en kötü. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar var peki?