Xbox Game Pass ile telefondan oyun oynanabilir mi?

Xbox Cloud Gaming ile oynanıyor evet. Ultimate üyelik almanız gerekiyor ancak Türkiye'de Cloud özelliği yok. VPN ile oynanabiliyor.

Gamepad var ama xbox'ın değil.
Vpn ile bağlandığımda gecikme olurmu oyunlarda birde her istediğim oyunu oynayabiliyormuyum, oyun satın almam lazımmı?

Xbox gamepad olması gerekmiyor, iyi bir VPN kullanırsanız gecikme çok az olur, normalde VPN'le bağlandıktan sonra VPN'i kapatıp oyuna devam edebiliyorsun.

Gamepass kütüphanesindeki oyunlardan Cloud üzerinde de oynanabilenleri oynayabiliyorsunuz oyun almanız gerekmiyor.

Xbox gamepad olması gerekmiyor, iyi bir VPN kullanırsanız gecikme çok az olur, normalde VPN'le bağlandıktan sonra VPN'i kapatıp oyuna devam edebiliyorsun.

Gamepass kütüphanesindeki oyunlardan Cloud üzerinde de oynanabilenleri oynayabiliyorsunuz oyun almanız gerekmiyor.
Ben telefonumu tv ye bağlıyorum, psp oyunlarını indirdim, kol da var,tıpkı bir konsol oldu telefonum, :D
Deneyceğim hocam, teşekkür ederim.

Ben telefonumu tv ye bağlıyorum, psp oyunlarını indirdim, kol da var,tıpkı bir konsol oldu telefonum, :D
Deneyceğim hocam, teşekkür ederim.

Televizyona ekranı mı yansıtıyorsunuz? Bu şekilde oynamanız biraz sorunlu olabilir gecikme olur ekrana paylaşım esnasında ama deneyin bakalım.

Televizyona ekranı mı yansıtıyorsunuz? Bu şekilde oynamanız biraz sorunlu olabilir gecikme olur ekrana paylaşım esnasında ama deneyin bakalım.
Cast TV diye bir program var, internet yayınını seçiyorum, 0.1 veya 0.2 saniye kadar gecikme oluyor sadece ama hiç rahatsız etmiyor.
Akıcı bir şekilde oyun oynayabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı