Bulut üzerinden veri yükleme ve indirme

Makaleler
49
Kendi internetim;
Download: 12,1 Mbps.
Upload: 0,9 Mbps.

Hadi internetten 20 GB veri olur ve benim internetim bir şekilde indirir. Acaba ben 20 GB veri yüklemek istesem nasıl olacak? :D

Olduğumuz yerde fiber internet altyapısı da yok. İnternetim arada sırada 2000 MB indirme hızına yükseliyor. Öbür türlü 1500-1700 MB arası takılıyor.

Tamam, bulut sunucusunda veriler daha güvenli ancak fiber internet olmadan ağır bir şey yüklemek çok uzun saat sürecek gibi. Aklım bu yüzden fiziki depolamaya kaydı. Yaklaşık 3 yıl önce babamın aldığı Hi-Level 16 GB Smart USB bellek var. Şimdiye kadar tık demedi. Ancak her an bozulabilme ihtimali var ve bunu kabul ediyorum. Ancak Drive'da öyle olmuyor diye biliyorum. Verilere bir şey olmasa bile yüklemek ayrı bir zahmet. Ayrıca bulut depolamanın fiyatlarını ekte paylaşacağım.

Peki sizin düşünceniz nedir?

Dosya Ekleri

• InkedEkran Görüntüsü (58)_LI.jpg
    InkedEkran Görüntüsü (58)_LI.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli verilerimi her zaman çift HDD olarak saklarım ve buluta asla yüklemem. Biri sürekli olarak kullandığım taşınabilir HDD, diğeri sadece veri ekleyecekken kullandığım taşınabilir HDD. Bunlar veri güvenliği açısından daha güvenli bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı