Şuan İstanbul'da olamadığım için katılamayacağım, bunu bildirmem gerekiyor mu?Doğru cevap veren arkadaşlar lütfen mesaj kutularını kontrol edip en kısa sürede katılım durumunu iletsin.
Şuan İstanbul'da olamadığım için katılamayacağım, bunu bildirmem gerekiyor mu?Doğru cevap veren arkadaşlar lütfen mesaj kutularını kontrol edip en kısa sürede katılım durumunu iletsin.
18 yaşından küçük olanlar gelebiliyor mu? Acil cevap bekliyorum, yoksa başkasına hediye edeceğim.Doğru cevap veren arkadaşlar lütfen mesaj kutularını kontrol edip en kısa sürede katılım durumunu iletsin.
Mailde bunu da belirtirsen yardımcı olurlar. Bence bir sorun olmaz yinede mail ile sorun.18 yaşından küçük olanlar gelebiliyor mu? Acil cevap bekliyorum, yoksa başkasına hediye edeceğim.
@Recep Baltaş bence yolladığınız özel mesajı cevap vermeye açık hale getirmeniz daha faydalı olacaktır. Malum bu akşam etkinlik ve iletişim daha hızlı gerçekleşir.
Sorusu veya sorunu olan arkadaşlar verilen e-posta adresinden Asu hanıma ulaşırlarsa kendisi yardımcı olacaktır.
18 yaşından küçük olanlar gelebiliyor mu? Acil cevap bekliyorum, yoksa başkasına hediye edeceğim.
Travis Knight'dır.
Cevap attım mailden ama dönüş olmadı filme 2 saat kaldı. Dönüş yapabilir misiniz artık?Gelen kutunuzu kontrol edip mail atınız katılacaksanız.
Teşekkürler cevap vermediğiniz için. Saat 18:26 ilginçsiniz.Cevap attım mailden ama dönüş olmadı filme 2 saat kaldı. Dönüş yapabilir misiniz artık?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.