Bunny Alias nasıl yapılır?

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aklıma şöyle bir fikir geldi:
Konsola normal bir şekilde +jump yazdığımızda karakterimizin otomatik olarak sürekli zıpladığını görüyoruz. -jump yazmadan da durmuyor. Bunu bir alias komutu ile bir tuşa atasak, mesela ben bir tuşa bastığımda konsola +jump yazıp sürekli zıplamamı, ben aynı tuşa tekrar basınca zıplamamı kesmek için konsola -jump yazmasını sağlayabilirsem mükemmel bir bhop cfg dosyası olur diye düşündüm. Fakat alias kodları hakkında bilgim olmadığından nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer ki bir kere zıplatmıyorsa ve farenizde ileri geri tuşları varsa şunu deneyin:
bind "mouse4" "+jump"
bind "mouse5" "-jump"

Böylece mouse4 tuşuna bir kere bastığınızda zıplamaya başlar, mouse5 tuşuna bastığınızda bunu durdurur.

Ben de bir kere zıplatıyor diye biliyorum ama +right komutu sonsuza kadar sağa döndürüyor.

+jump komudu 1 kere zıplatıyor zaten böyle bir şey olsaydı herkez bunu yapardı :)
Konsola +jump kodunu elinizle yazarsanız durmadan zıpladığını görürsünüz. Sadece bu kodu bir tuşa atarsanız tek bir kez zıplar.
Eğer ki bir kere zıplatmıyorsa ve farenizde ileri geri tuşları varsa şunu deneyin:
bind "mouse4" "+jump"
bind "mouse5" "-jump"

Böylece mouse4 tuşuna bir kere bastığınızda zıplamaya başlar, mouse5 tuşuna bastığınızda bunu durdurur.

Ben de bir kere zıplatıyor diye biliyorum ama +right komutu sonsuza kadar sağa döndürüyor.
Eğer kodu tuşa atarsanız tek bir kez zıplıyor, bu yüzden bunu alias ile bağlamak istiyorum.

Bunu da bir deneyin.
Kod:
alias "+bhopleft" "+left;+moveleft";

alias "-bhopleft" "-left;-moveleft";

alias "+bhopright" "+right;+moveright";

alias "-bhopright" "-right;-moveright";

alias "BHOPon" "bind a +bhopleft;bind d +bhopright; alias BHOPtog BHOPoff";

alias "BHOPoff" "bind a -bhopleft;bind d -bhopright; alias BHOPtog BHOPon;-left;-right;-moveleft;-moveright;bind d +moveright;bind a +moveleft";

alias "BHOPtog" "BHOPon";

bind mouse5 "BHOPtog";

Ya da bunu:
Kod:
alias +bhop "bind "MWHEELDOWN" "+jump"; bind "MWHEELUP" "+jump"; bind "mouse4" "-bhop""

alias -bhop "bind "MWHEELDOWN" "invnext"; bind "MWHEELUP" "invprev"; bind "mouse4" "+bhop""

"bind "mouse4" "+bhop""

Bunu da bir deneyin.
alias "+bhopleft" "+left;+moveleft";
alias "-bhopleft" "-left;-moveleft";
alias "+bhopright" "+right;+moveright";
alias "-bhopright" "-right;-moveright";
alias "BHOPon" "bind a +bhopleft;bind d +bhopright; alias BHOPtog BHOPoff";
alias "BHOPoff" "bind a -bhopleft;bind d -bhopright; alias BHOPtog BHOPon;-left;-right;-moveleft;-moveright;bind d +moveright;bind a +moveleft";
alias "BHOPtog" "BHOPon";
bind mouse5 "BHOPtog";
Zıplama problemimiz var gibi gözüküyor :D değeri BindToggle kullanılarak 1 ve 0 olarak değiştirilebilecek kod oluşturulabiliyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı