Bunyavirüs

SemperFidelis

Hectopat
Yer
Adana
Yeni virüsümüz hayırlı olsun arkadaşlar. Bir kaç saat önce Çin'de yeni bir salgın çıkmış. Bunyavirüs. Şu ana kadar 60 vaka tespit edilmiş. 7 kişi de ölmüş. Daha önce çıkan Hantavirüs'e göre daha şiddetliymiş. Sizce COVID-19 kadar şiddetli bir salgın olur mu? Yoksa bazı haberler gibi sahte bir haber mi?

Son düzenleme:
Çin ile Hindistan hastalık ve pislik olarak dünyanın iki belası. İki ülkeye de acil domestoslu yağmur yağması lazım.

Kritik.png

Arkadaşlar bazıları linç edebilir beni ama umrumda değil. Uygur türklerine yaptıkları zulümlerden sonra isterse 100 milyon kişi ölsün Çin'de bir gram umrumda olmaz.
Çok yanlış bir zihniyet. Öncelikle Uygurluları Çinliler katletmiyor, Çin hükümeti katlediyor. Çin hükümetinin yaptıklarını 1.4 milyar insanın hepsine bağlamak absürtlüktür. Şu anki Türk hükümetinin yaptıkları yüzünden senin yargılandığını düşün, sence adil olur muydu? Aynı mantık Çin'de de geçerli.

Emin ol Çinliler kendi hükümetlerini eleştirme konusunda bizden daha iyiler. Çoğu Çinli birçok alanda Uygurlulara desteğini belirtiyor. Hong Kong'da sosyalist rejime karşılık bir özgürlük savaşı veriliyor. Bizim ülkede ise dolar 100 TL olsun yine verdiğim oyumdan şaşmam diyen insanlar dolu.

Düşman Çin'in halkı değil, kendisidir.

+ Çinlilerin yemek kültürü çok katı bir dille eleştirilebilir. Ben bu yorumda Uygurlulara yapılanlar konusunda direkt Çin halkını suçlamanın absürt olduğunu dile getirdim.

Yeni virüs ümüz hayırlı olsun arkadaşlar. Birkaç saat önce Çin'de yeni bir salgın çıkmış. Bunyavirüs. Şu ana kadar 60 vaka tespit edilmiş. 7 kişi de ölmüş. Daha önce çıkan hantavirüs'e göre daha şiddetliymiş. Sizce COVID-19 kadar şiddetli bir salgın olur mu? Yoksa bazı haberler gibi sahte bir haber mi?

Bu çekik gözlü birader lerime sesleniyorum, Allah belanızı versin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı