Bura nasıl ülke?

Green Card'a başvuruda bulunun, çıkar şansınıza belki. Ben başvurdum bir önceki dönem Mayıs 8 de açıklanacak 2022 alımları için. Ücret falan yok, sadece pasaport numarası ve biyometrik foto isteniyor. Aşağıya bıraktığım linkteki siteden ara ara başvurular oluyor takip edin.

Pasaport harcı 189 TL biyometrik fotoğraf 30 TL nasıl ücret yok? 4 yıldır başvuruyorum çıktığı da yok zaten. Ayrıca çıktıktan sonra bankada 3000 dolar teminat istiyorlar.
Çok güzel hocam çok iyi eleştirmişsiniz. Ama şunu da söyleyeyim de sonra arkadaşlarımız siyasi partilere yanlıyor neden yapmamaları gerektiğini öğrensinler. Bu ülkenin iktidarı da zamanında önemli yerlerde bulunmuş muhalefeti de bu ülkeyi soymuştur. Çaycıya villalar alan solcular hala milletvekilliği yapıyor. Devletin kasasını boşaltan Öztrak ailesi hala CHP'de siyaset yapıyor. Ne AKP ve CHP ne başka siyasi parti bu ülkeye hizmet etmek amacıyla o koltuklarda oturmuyorlar. Yemek için para hırsıyla oturuyorlar. O yüzden eleştirilerinizi muhalefete de yöneltirseniz çok hoşnut olurum.
Diyecekseniz muhalefet nasıl yapabilir böyle bir şeyi falan onu da ben söylemeyeceğim gidip araştırın bu kadar eleştirmeye kafanız basıyor. Hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum onu da cümlenin sonuna nokta olarak koyayım.

Ülkeden artık adı lazım değiller gitmeli. Ülkenin refah seviyesi yok, belediyeler vatandaştan aldığı parayı har vurup harman savuruyor.

Arada bir TBMM açıyorum. Adamlarda saygı yok. Arkadaşım sen benden 30-40 yaş büyüksün bu yaşına kadar nasıl saygı öğrenemedin?

Oraya gençleri koyun daha sakin bir ortam çıkar(ergenler giremez).

Adı lazım değiller ülkeden çok şey çaldı.

"Siz yeterince çalışırsanız her şeyi yapabilirsiniz." Diyenlerin gelmemesine şaşırdım.

Ben artık akışına bıraktım. Bunları düşündükçe daha da kötü oluyorum. Zaten hiçbir olay da şaşırtıcı gelmiyor alıştığım için.

"Siz yeterince çalışırsanız her şeyi yapabilirsiniz." Diyenlerin gelmemesine şaşırdım.
Yeterince demeyelim de gece gündüz, kendinizi parçalayarak yıllarınızı verip uykularınızdan ve sosyal yaşantınızdan vazgeçerek çabalarsanız her şeyi olmasa da çoğu şeyi yaparsınız. Burada bir şeyler başarmak ve gerçek anlamda Dünya vatandaşları seviyesine çıkmak çok daha zor, yapacak bir şey yok. Hayat bir oyun olsa kolay/orta zorlukta değil de zor/çok zor seviyesinde oynuyorsunuz diye düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…