Burdur'da üniversite okunmalı mı?

Vyxin

Hectopat
Daha fazla  
Bucaktayım imkanlar kısıtlı üniversite havası olduğunu söyleyemem ama bölüm bakımından iyi ki bu bölümü seçmişim diyorum. Ana kampüste olsa tadından yenmezdi bucağın tek avantajı konumu diyebilirim. Antalya Isparta burdur şehirlerinin tam ortasında Isparta'da Antalya'da sosyal veya yazılımla alakalı etkinlik olduğunda ulaşım kolay oluyor çoğu etkinliğe de okul götürüyor.

Metalurji malzeme mühendisliği hakkında fazla bilgi yok ama subüyü de iyi araştır. Isubü gibiyse o tür üniversitede okumanı önermem.

Hocam bu sene tercihte istemesem de Burdur geldi. Çok sosyal bir insan değilim nasıl bir yer çok kötü mü, köy vb yorumlar gördüm en basiti AVM var mı?

Hocam bu sene tercihte istemesem de burdur geldi. Çok sosyal bir insan değilim nasıl bir yer çok kötü mü, köy vb yorumlar gördüm en basiti AVM var mı?

Hocam hep büyük şehirde yaşadıysanız illaki bir süre zorluk çekersiniz. Hem insanlar hem de şehir size farklı gelecektir. Ama üniversite için gittiğiniz için bu zorluğun üstesinden daha kolay gelebilirsiniz.

Hocam bu sene tercihte istemesem de Burdur geldi. Çok sosyal bir insan değilim nasıl bir yer çok kötü mü, köy vb yorumlar gördüm en basiti AVM var mı?
Bucağı geç burdurda bile avm yok ancak zaten bucak ilçesi antalya Isparta ve burdura aynı mesafede. Kimse Burdura gitmiyor herkes antalyaya gidiyor.

Kaliteli bir bölüm ise değebilir bence.
Bölüm güzel ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı