- Makaleler
- 3
Ben McDonalds derim çünkü sevdiğim menü var. Kişiden kişiye değişir.
İkisi de birbirinden kötü, ikisi de aldığı parayı hak etmiyor, evde kendin yap daha iyiHangisi aldığı parayı hak ediyor? Hangisini daha lezzetli buluyorsunuz? Bence burger king.
Bu daha çok nereden yediğinize bağlı.Fiyatlardan ötürü Burger King fakat lezzet açısından MC'Donalds.
Şu görseli gördükten sonra Burger King yemiyorum;
![]()
Not: Attığım görsel rahatsız edici olabilir. Sorumluluk kabul etmiyorum.
Fiyatlardan ötürü burger king fakat lezzet açısından MC'donalds.
Şu görseli gördükten sonra burger king yemiyorum;
![]()
Not: Attığım görsel rahatsız edici olabilir. Sorumluluk kabul etmiyorum.
O zaman ikisinden de yemeAynı şeyi McDonald's'da da gördük. Yediriyor meret kurtulamıyoruz..
Lahmacun'u da çok sık yiyorum. Acılı lahmacun + soğuk ayran efsane oluyorHiçbiri. İkisi de birbirinden pis ve bence kazıklar.
Evde kendinize yemek yapın veya ev yemeği satan restorantlarda yiyin. Daha sağlıklı.
Alternatif olarak Pide, Lahmaç veya Pizza yiyebilirsiniz sağlam bir mekanda.
Doğru fakat benimde başıma gelebilirdi. İğrenmedim değil.Bu daha çok nereden yediğinize bağlı.
Mc'Donalds'ta bu saatten sonra boykotlu firmam o zaman. Ne yerim ne yediririmAynı şeyi McDonald's'da da gördük. Yediriyor meret kurtulamıyoruz..
Hangisi aldığı parayı hak ediyor? Hangisini daha lezzetli buluyorsunuz? Bence burger king.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.