Burger King'de çalışılır mı?

Minker

Hectopat
Yer
Singapur
Yaşım 18, lise son sınıfa yeni geçtiğim için maalesef işe giremiyorum. Onlar da haklı, sigorta yapacaklar mezun istiyorlar. Boş geçirmek istemiyorum. AVM içinde Burger King’e başvuracağım, iş için alırlar mı? Ya da bu sektörde part-time çalışılır mı? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Olmazsa baba mesleğine döneceğim.

Yaşım 18, lise son sınıfa yeni geçtiğim için maalesef işe giremiyorum. Onlar da haklı, sigorta yapacaklar mezun istiyorlar. Boş geçirmek istemiyorum. AVM içinde Burger King'e başvuracağım, iş için alırlar mı? Ya da bu sektörde part-time çalışılır mı? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Olmazsa baba mesleğine döneceğim.

Arkadasim buyukcekmece sahildeki Burger King de calisti, gayet memnundu aldigi para da part time bir ise gore iyiydi.

Rutbene gore gunluk yiyebildigin nugget miktari degisiyordu 🤣. Ayrica istedigin kadar da icecek falan icebiliyosun bedavaya o yani da guzel.

Başvuru falan denedin mi?

Daha denemedim konuşacağım gidip ama zor dediler bana ö yüzden sormak istedim.

Arkadasim buyukcekmece sahildeki Burger King de calisti, gayet memnundu aldigi para da part time bir ise gore iyiydi.

Rutbene gore gunluk yiyebildigin nugget miktari degisiyordu 🤣. Ayrica istedigin kadar da icecek falan icebiliyosun bedavaya o yani da guzel.

Part time kaç gün gidiliyor biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı