Burger King'e nasıl başvurulur?

TİC MUSİC

Hectopat
16 yaşındayım telefon ve bilgisayardan uzaklaşmak ve para kazanmak istiyorum. Nasıl Burger King'e başvuru yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

İnternet üzerinden başvuru oluyor mu bilmiyorum ama AVM'lerin içinde bilboardlar oluyor ve orada AVM için eleman alımı yapıyorlar oralardan bakabilirsin. Ve çok iyi bir karar. Lİseye dönük en büyük pişmanlığım yaz ayların da çalışmamak.

Üstteki bağlantıdan iş başvurusu yapabilirsiniz.
Veya 444 7 822 numarasından iş başvuru hattını arayabilirsiniz.

Üstteki bağlantıdan iş başvurusu yapabilirsiniz.
Veya 444 7 822 numarasından iş başvuru hattını arayabilirsiniz.

AVM gibi yerlerde çalışmak istemiyorum. Yakınımızda bir bayi var orada çalışmak istiyorum onun için ayrıca bir şey yapmam gerekiyor mu?

AVM gibi yerlerde çalışmak istemiyorum. Yakınımızda bir bayi var orada çalışmak istiyorum onun için ayrıca bir şey yapmam gerekiyor mu?

TAB Gıda ve Burger King'in sitesinde yer alan bilgilere göre, başvuru önce buradan yapılıyor. Sonra ilgili restoran, kendisine gelen başvurular arasından seçim yapıyor ve sizleri mülakata çağırıyor.

Ayrıca bir şey yapmaya gerek var mı bilmiyorum. Belki bu başvuru formuna bile gerek yoktur. Restoranla direkt görüşerek de halledilebilir belki. Ama resmi yolu bu şekilde görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı