Burnout Paradise Remastered Application Çalışmayı Durdurdu

• Konuyu başlatan 199908
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.768

199908

Kilopat
Arkadaşlar bugün Steam'den Burnout Paradise Remastered satın aldım fakat oyunda birkaç dakika falan takılınca grafiklere ayar çekmeye çalışırken "Burnout Paradise Remastered Application Çalışmayı Durdurdu" hatasını alıyorum. Bana yardımcı olmaya özen gösterebilirseniz eğer çok sevinirim.

Sistem özelliklerim:
Anakart: ASUS P5G41T-M LX
İşlemci: Intel Core 2 Q8300 2.50 GHz
İşletim Sistemi: Windows 8.1 Pro 64 Bit
Ekran kartı: AMD R5 230 1 GB
Monitör: 1360x768 60 Hz
PSU: 250 Watt
RAM: 8 GB (Dual-Channel)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun dosya yolundaki crash loglarınızı paylaşır mısınız?

Örneğin benim Steam'im bu dosya yolunda.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common

Siz de kendi dosya yolunuza göre oyunun klasörüne girip crash raporlarını paylaşmalısınız.

Siz de kendi dosya yolunuza göre oyunun klasörüne girip crash raporlarını paylaşmalısınız.
Hiçbir yerde crash.log gibi benzeri birşeye rastlamadım BurnoutPR klasörüne baktım.

Discord kullanıyorsanız gelebilir misiniz?

- <Event xmlns=" ">

- <System>

<Provider Name="Application Error" />

<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>

<Level>2</Level>

<Task>100</Task>

<Keywords>0x80000000000000</Keywords>

<TimeCreated SystemTime="2021-01-05T07:13:20.000000000Z" />

<EventRecordID>4088</EventRecordID>

<Channel>Application</Channel>

<Computer>RoomPC</Computer>

<Security />

</System>

- <EventData>

<Data>BurnoutPR.exe</Data>

<Data>1.0.0.0</Data>

<Data>5b365b73</Data>

<Data>atidxx32.dll</Data>

<Data>8.17.10.648</Data>

<Data>56d0afcb</Data>

<Data>c0000005</Data>

<Data>004f98f4</Data>

<Data>ac8</Data>

<Data>01d6e331f2ea1e9a</Data>

<Data>C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\BurnoutPR\BurnoutPR.exe</Data>

<Data>C:\Windows\SYSTEM32\atidxx32.dll</Data>

<Data>7ccca7c3-4f25-11eb-825a-20cf30acc633</Data>

<Data />

<Data />

</EventData>

</Event>

Son düzenleme:
Öncelikle o dosyaları MediaFire'a atın ve öyle paylaşın. Ek olarak bu yetersiz, diğer raporları da paylaşın. .dmp uzantılı dosyalar da olsa gerek.

Öncelikle o dosyaları MediaFire'a atın ve öyle paylaşın. Ek olarak bu yetersiz, diğer raporları da paylaşın. .dmp uzantılı dosyalar da olsa gerek.
Hocam ufakta olsa bana yardımcı olmaya özen gösterdiğiniz için çok teşekkürler sorunumu tam olarak çözebilmiş miyim emin değilim ama çözüm yöntemini aşağıya yazıyorum.

Çözüm yöntemi:
Ekran kartımın mevcut varolan sürücüsünü silip trdriverscollection adlı siteden işletim sistemime uygun olan ekran kartı sürücüsünü yükledim.

Yüklediğim sürücünün donanım kimlikleri:

PCI\VEN_1002&DEV_677B&SUBSYS_80991462&REV_00

PCI\VEN_1002&DEV_677B&SUBSYS_80991462

PCI\VEN_1002&DEV_677B&CC_030000

PCI\VEN_1002&DEV_677B&CC_0300

AMD'nin websitesi varken böyle bir yerden yükleme yapmanız çok absürt durmuş. Zaten belirttiğim logları paylaşsaydınız çözüm bu ise belirtirdik. Artık bakalım o halde çözüldü mü çözülmedi mi diye.

Şuana kadar hiçbir çökme sorunu yaşamadım hocam ara ara kurcalarım ama yinede menüleri zaten mevcut kaldırdığım sürücüyü amd'nin sitesinden yüklemiştim. DLL uzantılı dosyadan kaynaklanan bir hata gördüm o yüzden böyle bir saçma bir gereksinime ihtiyaç duydum zaten oyunda normal araç sürerken çökme olmuyordu. Pause menu'ye aldıktan sonra F1 ve F2 tuşlarına basınca çökme oluyordu. Onun dışındada Freeburn Online butonuna basınca anında crash veriyordu.

Oyunun dosyalarını doğrulasaydınız ya. Belki de o kısımlardan birisi sıkıntılıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…