Burnum çok çirkin

Dostum, bana sadece 1800'lü yıllardan burnu güzel veya tipi güzel bir adam söyle. Cevaplamak çok zor. Ama bana tekrar 1800'lü yıllardan dünyaya nam salmış yazar, mucit veya bilim insanı söyle. İşte bunu cevaplamak çok kolay. Yani demek istediğim şu; kimse güzelliğiyle falan tarihe girmiyor, yaptığı işlerle giriyor. Önemli olan bu dünyaya bir şey bırakabilmek. Fakat herkes farklı bakıyor dünyaya, o ayrı.

Ben bilim adamı vb. olmak istemiyorum ki, sadece güzel bir partner elde etmek istiyorum.

Ben sevemiyorum, tipim olan kızlar da sevmiyor.
Karşı cinsi etkilemek için estetik olmazdım şahsen. Ben onlarla genelde dalga geçerek konuşuyorum fiziksel özelliklerim hakkında. (Örn: Ölümle burun buruna gelsem ölümsüz olurum vs.) (Bu espriden dolayı ban atmazsanız sevinirim, kötüydü biliyorum.)

Ben bilim adamı vb. olmak istemiyorum ki, sadece güzel bir partner elde etmek istiyorum.
Dostum seni tipin için seven bir kızdan zaten hayır gelmez. Seni olduğu gibi sevmediği sürece aşkın, sevginin ne önemi kalır?

Önce başkalarının düşüncesine takılı kalıp durmayı bırak.
“Başkasının sizin hakkınızdaki düşüncesi sizin gerçeğiniz olmasın.” Les Brown

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…