Burnum çok çirkin

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 199
  • Görüntüleme 21.960
Güzellik göreceli bir kavramdır. Burnun çok iyi olsa da olmasa da sıkıntı. Biraz sakin ol. Karşına illaki biri çıkar. Arayışa girersen zaten bulamazsın. Bu işler aceleyle olmuyor kusura bakma. Kendini olduğun gibi sev. Kendini sevdiğin gibi seni seven biri çıkar karşına.
Kızların dediklerini takma. Takınca bir anda "onlara göre" yakışıklı olmuyorsun. Takmamak en iyisi, kafa rahat. Çok dert ettiysen burnunu yaptırırsın. Bu kadar dert etme. Fazla dertte zarar. Fiziksel olarak değil, ruhsal olarak. Rahatla azıcık. Çıkar karşına birileri. Sen kendini sev.

Toplumun sıradan güzellik algıları... Gelecek yüzyıllarda belki de o tür burunlar güzel görülecek. Düşünün hayata bir defa geliyorsunuz ve yıllar boyu burnum kötü diye sitem ediyorsunuz. Dünyada o kadar değerli şeyler vardır ki, bu tür sorunlar onların yanında sönük kalır. Benden size tavsiye; dış görünüşünüze önem vereceğinize, aklınıza, bedeninize ve hayatınıza önem verin. İnanın bana, zamanla bu tür şeyleri aşacak ve bu halinize güleceksiniz. Katılıp veya katılmamak size kalan bir şey. Bunlar öz düşüncem. Fakat dersiniz ki ben estetik olacağım, tabii ki size karışan olmayacak. Çünkü kendi öz düşüncenizi yansıtacak ve uygulayacaksınız. Amma velakin, her biri fabrikan çıkma bir ürün gibi görülecek ve güzellik algısından etkilenen insanlardan olacaksınız.

Toplumun sıradan güzellik algıları... Gelecek yüzyıllarda belki de o tür burunlar güzel görülecek. Düşünün hayata bir defa geliyorsunuz ve yıllar boyu burnum kötü diye sitem ediyorsunuz. Dünyada o kadar değerli şeyler vardır ki, bu tür sorunlar onların yanında sönük kalır. Benden size tavsiye; dış görünüşünüze önem vereceğinize, aklınıza, bedeninize ve hayatınıza önem verin. İnanın bana, zamanla bu tür şeyleri aşacak ve bu halinize güleceksiniz. Katılıp veya katılmamak size kalan bir şey. Bunlar öz düşüncem. Fakat dersiniz ki ben estetik olacağım, tabii ki size karışan olmayacak. Çünkü kendi öz düşüncenizi yansıtacak ve uygulayacaksınız. Amma velakin, her biri fabrikan çıkma bir ürün gibi görülecek ve güzellik algısından etkilenen insanlardan olacaksınız.
Avun avun nereye kadar hocam? Belki 100 yıl sonra çirkin burun normal kabul edilecek.
Boy var işte rahat ol bir vücut yapınca miss,
Attığın örnekteki kötü değildi ayrıca.
Tek umudum vücuttan kurtarmak zaten o da işe yaramazsa alkol ve oyuna devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı