Hatayli_Developer
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Laptop:Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen2
Ram:Samsun 16 GB(8 + 8) DDR3
İşlemci:İntel İ7 7600U
Grafik:İntel HD Graphics 620
Depolama:512 GB SSD(256 256 şeklinde bölünmüş)
İşletim Sistemi:Manjaro Linux Plasma KDE
Arkadaşlar saat 13.43'te yaşanan deprem hakkında konuşacağım. Deprem bize 3.1 km yakınlıkta oldu ve çok hissettik. Kardeşim evde idi ve ben annem babam ile birlikte torpil atlattık tenha bir yerde boş bir arazide sonra bir milyoncuya gittik ve Bilyoncu'da hırdavat bölümüne bakarken avizeler ve raflardaki ürünler sallandı sonra personele baktım yerde idi ve yere düşen ürünlere bakıyordu. Ben de herhalde dolaba çarptı dedim sonra kasiyerler kendi aralarında konuştu anneme söylemek için yanına gittim ve sonra babam bize seslendi çabuk dedi kardeşim evde yalnız idi ve arabanın altına kadar vurmuş o kadar sallanmış babamın telefonunda hayatında ilk kez deprem ağı alarm verdi ve hızla eve gittik. Şişe su ve kağıt aldık çıktık sonra yakındaki bir parka gittik kardeşim çok hissetmiş korkmuş 7 katlı binanın 7. katındayız arabada ufak bir ilk yardım çantası vardı ve torpil için getirdiğimiz çakmak bant vs. olan poşeti de getirip parka geldi sitenin hemen yanındaki toplanma alanına ve orada bekledik. Geç yazdım çünkü bu ana kadar bekledik sonra saat 15.01'de 1.8 artçı olmuş biz marketteydik onun dışında o faydan 7.5 şiddetinde depreme kadar en fazla çıkabilir yakında görürüz diyenler var ama bence o kadar olmaz yine de 5-6 gibi olabilir. Arasında çok fark var biliyorum ama 7'de olmaz bence 6 olur uzman değilim ama 7 olacağını sanmam. Neyse iyi günler sağlıkla kalın.
Son düzenleyen: Moderatör: