Bursa GO GO Ball! Makineleri nerede?

553501

Decapat
Makaleler
3
Arkadaşlar bu makineyi arıyorum ve 3 günden beri aramaktan yoruldum.
Bursa içindeki tüm AVM'leri gezerek bulmak istiyorum makineyi.
Makine bu:

1692712936683.png

Bu makineyi gören varsa hangi AVM'de olduğunu söyleyebilir mi? Aramaktan yorulmaya başladım.

İşte AVM adını unuttum. Onu bulsam rahatlicam. Bursadaki AVMleri gezmekten yoruldum.
Hocam hepsini gezdiyseniz ve bulamadiysaniz demekki kaldirilmistir. Gonderdiginiz fotograf 2020’de cekildiyse orada yazdigi gibi, belkide 3 sene icerisinde boyalari ve zemini degistirmemis olabilirler. Zemine ve boyaya odaklanarak AVM’yi bulabilirsiniz.

Hocam hepsini gezdiyseniz ve bulamadiysaniz demekki kaldirilmistir. Gonderdiginiz fotograf 2020’de cekildiyse orada yazdigi gibi, belkide 3 sene icerisinde boyalari ve zemini degistirmemis olabilirler. Zemine ve boyaya odaklanarak AVM’yi bulabilirsiniz.
Gezdiğim yerlerde zaten yoktu ben yanlış hatırladım. Ayrıca o fotoğrafı sahibinden.com'dan buldum, ve ikan 2022'de açılmıştı. Yani bu tarz makineler hala duruyor. Çocukken gittiğim yerin adını unuttum ve eğer bulursam zaten rahatlayacam.

Makine 2010 üretim. Ama kafama koydum o makineyi bulacağım.

Gezdiğim yerlerde zaten yoktu ben yanlış hatırladım. Ayrıca o fotoğrafı sahibinden.com'dan buldum, ve ikan 2022'de açılmıştı. Yani bu tarz makineler hala duruyor. Çocukken gittiğim yerin adını unuttum ve eğer bulursam zaten rahatlayacam.

Makine 2010 üretim. Ama kafama koydum o makineyi bulacağım.
Hocam herhangi bi yakinininiz gittiginiz yeri hatirlamiyor mu?

Soracağım birazdan ama bu makineyi 2 yerde görmüştüm.
Mavi cin AVM ve adını unuttuğum bir yer.
Hocam sari site Bursa ilanlarina bakin. Koskoca makineyi satarken bodruma koyacak degiller ya. Illa alici olursa diye denetmek icin biryerde hazir duruyordur ve calisiyordur.

Ha bu arada alışveriş merkezlerinin oyun salonlarında iletişim numaraları üzerinden ulaşsam, bu makineyi sorsam cevaplarlar mı?
Denemekten zarar gelmez😄.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı