5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar bu makineyi arıyorum ve 3 günden beri aramaktan yoruldum. Bursa içindeki tüm AVM'leri gezerek bulmak istiyorum makineyi. Makine bu: Bu makineyi gören varsa hangi AVM'de olduğunu söyleyebilir mi? Aramaktan yorulmaya başladım.
Arkadaşlar bu makineyi arıyorum ve 3 günden beri aramaktan yoruldum. Bursa içindeki tüm AVM'leri gezerek bulmak istiyorum makineyi. Makine bu: Bu makineyi gören varsa hangi AVM'de olduğunu söyleyebilir mi? Aramaktan yorulmaya başladım.
KS KS 5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ağustos 2023 #11 svens dedi: Hocam sari site bursa ilanlarina bakin. Koskoca makineyi satarken bodruma koyacak degiller ya. Illa alici olursa diye denetmek icin bir yerde hazir duruyordur ve calisiyordur. Genişletmek için tıkla... 2.el sitelerinde satışı yok ve sarı sitede tek ilan var o da Antalya'da. Ama pes etmeyi düşünmüyorum, merakımı komple bastırmaya kararlıyım. Artı 0 Eksi
svens dedi: Hocam sari site bursa ilanlarina bakin. Koskoca makineyi satarken bodruma koyacak degiller ya. Illa alici olursa diye denetmek icin bir yerde hazir duruyordur ve calisiyordur. Genişletmek için tıkla... 2.el sitelerinde satışı yok ve sarı sitede tek ilan var o da Antalya'da. Ama pes etmeyi düşünmüyorum, merakımı komple bastırmaya kararlıyım.
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #12 553501 dedi: 2.el sitelerinde satışı yok ve sarı sitede tek ilan var o da Antalya'da. Ama pes etmeyi düşünmüyorum, merakımı komple bastırmaya kararlıyım. Genişletmek için tıkla... Ilani olmamasi bu makinelerin coktan bozuluo satildigini gosterir, zaten eski makine. Suan yapabileceginiz en mantikli sey heryeri arayip sormak. Artı 0 Eksi
553501 dedi: 2.el sitelerinde satışı yok ve sarı sitede tek ilan var o da Antalya'da. Ama pes etmeyi düşünmüyorum, merakımı komple bastırmaya kararlıyım. Genişletmek için tıkla... Ilani olmamasi bu makinelerin coktan bozuluo satildigini gosterir, zaten eski makine. Suan yapabileceginiz en mantikli sey heryeri arayip sormak.
KS KS 5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ağustos 2023 #13 svens dedi: Ilani olmamasi bu makinelerin coktan bozuluo satildigini gosterir, zaten eski makine. Suan yapabileceginiz en mantikli sey heryeri arayip sormak. Genişletmek için tıkla... Sanırım onu uygulayacağım. Artı 0 Eksi
svens dedi: Ilani olmamasi bu makinelerin coktan bozuluo satildigini gosterir, zaten eski makine. Suan yapabileceginiz en mantikli sey heryeri arayip sormak. Genişletmek için tıkla... Sanırım onu uygulayacağım.
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #14 553501 dedi: Sanırım onu uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim hocam buraya sonucu yazarsiniz. Artı 0 Eksi
553501 dedi: Sanırım onu uygulayacağım. Genişletmek için tıkla... Bende merak ettim hocam buraya sonucu yazarsiniz.
KS KS 5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ağustos 2023 #15 Amcama sordum ve çocukken bizi kent meydanı AVM'ye götürmüş. %90 ihtimalle orada . Artı 0 Eksi
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #16 553501 dedi: Amcama sordum ve çocukken bizi kent meydanı AVM'ye götürmüş. %90 ihtimalle orada . Genişletmek için tıkla... Umarim bulabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
553501 dedi: Amcama sordum ve çocukken bizi kent meydanı AVM'ye götürmüş. %90 ihtimalle orada . Genişletmek için tıkla... Umarim bulabilirsiniz hocam.
KS KS 5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Ağustos 2023 #17 svens dedi: Umarim bulabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Bulamazsak canımız sağolsun. svens dedi: Umarim bulabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef orada bile yok. Ama pes edemem bu kadar kolay. Son düzenleme: 25 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
svens dedi: Umarim bulabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Bulamazsak canımız sağolsun. svens dedi: Umarim bulabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef orada bile yok. Ama pes edemem bu kadar kolay.