Bursa'da bilgisayar montajı nerede yaptırılır?

Eğer yapamayacağınızı düşünüyorsanız biraz daha yer gezip en ucuzuna yaptırın. Fakat parçaları çaldırmamaya dikkat edin.

Buradan biri olursa çok iyi olur aslında parçaları nereye istiyorsa getiririm hem de dediğiniz gibi sıkıntı yaşamam.

Montaj bir şekilde halledilir ama sıvı soğutma ve kablo kirliliği için sorun yaşıyorum

Kirlilik konusunu bir fırça alın temizleyin dikkatlice veya kurutma makinesi ile soğuğu açıp içine biraz üfletip bir andanda fırçayla temizleyin

Kirlilik konusunu bir fırça alın temizleyin dikkatlice veya kurutma makinesi ile soğuğu açıp içine biraz üfletip bir andanda fırçayla temizleyin.

Tozdan bahsetmiyor kablolar düzgün bağlanmazsa çok yer kaplıyorlar göze hoş gelmiyorlar ya hani onu diyor.

Yani açıkçası biraz görüntüye önem vermek istiyorum sıfır bir bilgisayar ekran kartı hariç kötü durmasını istemiyorum ama birini bulmam lazım inşallah bulurum.

Ben izmirdeyim yakınımda olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım umarım birisini bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…