Bursa'da deprem oldu

Bursa'da kaç şiddetinde oldu hocam? Bizde biraz sallandı. İstanbul'da hissetildi fakat biraz sallandı sonra durdu.

Bursada sarsıntı büyüktü lakin birkaç saniyelikti sanırsam 3/4 büyüklüğündeydi 4 tane hissedildi şu ana kadar şiddetler yakındı.

Dersteyiz, oturuyoruz (bilişim dersindeyiz) aniden okul çok kötü bir şekilde sarsılmaya başladı. Başta anlamadık İstanbul depremi dedim içimden, sonra fark ettik deprem olmuş. Okulumuz alüvyon zemin üzerinde olduğu için çok sarsıldık, şu anda eve geldim çatlak kırık çıkık yok çok şükür fakat okulumuzun önündeki binalar yumuşak kat ve sahil yakasında olduğu için hasar almış. Herkese geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, ben de işteyim ve Kocaeli'de yaşıyorum. Çalıştığım yer hafif sallandı fakat şehir içi daha fena sallanmış, evdekiler kendini dışarı atmış.

Her zaman olasi depremler ancak Maras depremini Maras'ta yasamis biri olarak siddetin artip artmayacagini bilememek cok buyuk korku yasatiyor. Herkese gecmis olsun, beni uyandirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…