Bursa'da dershane önerisi

Özel düşünme. Hele temel dershane hiç. Ben şahsen finale gitmedim ama ablam mezun oradan hiç memnun değil. Onun öğrencileri bile memnun değil.
Ben zamanında Altıparmak Kursu'na gitmiştim. Hocalarla neredeyse istediğiniz zaman 1'e 1 alabiliyordunuz. Diğer dershanelerde de bu 1'e 1 alabilme sıklığı iyiyse burayı önermem. Erotik shop tabelasının karşısında.

Hocam Tolga çevik mi izlediniz? (!)
 
Kent meydanındaki Pagem gerçekten iyi bir dershane tavsiye ederim. Gerek koçları, gerekse hocaları olsun gerçekten bir aile ortamı yaratıyorlar. Fiyat konusunda ise oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim. Örnek olarak benim gibi son sene ders çalışmaya karar veren biri şu an özel bir üniversitede tam burslu okuyabiliyorsa bu Pagem sayesindedir.
 
Merhaba, saydığınız dershanelerden birtanesi aklımda o da istanbul kurs geçen yıl arkadaşlarım gitti çok memnunlardı. bende bu yıl pazartesi günleri denemelerine giriyorum. Hep türkiye geneli ve her hafta farklı kaliteli yayın yapıyorlar. Derslerine girmedim ama idaredekiler bile çok tecrübeli, anlattıklarında öğretmenlerinde öyle olduğu belli. geçen yıl arkadaşıma sorduğumda matemetik,geometri,fizik,kimya ve türkçe öğretmenlerinin çok iyi olduğunu söyledi. deneme sınavları bu kadar fazla ve farklı yayın olan kurum görmedim ben. şuanda da devam ediyorum her hafta girerek. Ben geçen yıl 70 bindeydim hedefim tıp olduğundan dolayı bir dershane aramadım. Şuanda denemelerde 400 puan üstünde alıyorum. umarım faydalı olur senin için.
 
Nilüfer bölgesinde ki dershanelerden bir kaçını denemiştim ama daha sonra ekare eğitimi bulunca çok büyük kayıp yaşadığımı farkettim eğitim olsun hocalar olsun on numara rehberlik sistemi çok güzel işliyor hiç boş kalmıyorduk kurucuları her an her sorumuza yardım ediyordu kesinlikle tek kelime ile tavsiye edeceğim dershane
 

Geri
Yukarı