Bursa'da İngilizce Kursu Tavsiyesi

Katılım
7 Mayıs 2017
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar ben Bursa'da yaşıyorum. Yaz tatilinde İngilizce kursuna gitmek istiyorum. Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seni zorlayacak yer istiyorsan akademik batı dillerini tavsiye ederim!!!!eğitime önem veren ve öğrenciye alışılagelmiş dil öğretim metodundan uzak disiplinli dil okulu diyebilirim.Semantics sistemiyle eğitim veren kalite dil okulu.yanlız bursa şubesi nasıl bilmiyorum git görüş aklına yatarsa değerlendirebilirsin :)
 
Amerikan Kültür'e bence gitme. Ben 2 sene gittim. Bir faydasını görmedim. Beni 6. sınıfken 8. sınıfların arasına atmışlardı. Belki seviyem yüksektir(!)
 
İlköğretim yılarından itibaren dil kurslarına gitmiş biri olarak en çok verim aldığım ve öğrenmemde kalıcı olmasında desteği olan akademik batı dillerini kesinlikle tavsiye ederim. Görüşmeye gittiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız☺️
 
2 aydır 5 tane kursa gittim. 3 tanesi Aysun Uğuş karaladı. Neler neler söylediler. Tercihim orası idi. Karalama duyunca acaba dedim. Sonra ilkokul arkadaşımla Instagram'da konuşurken kurs aradığımı söyledim. Bizim eski hoca da kurs açmış derslere giriyordu dedi. Kim dedim. Aysun Uğuş dedi. Ben oraya gidecektim kadın için söylemediğini bırakmadılar dedim. 4 yıl dersimi girdi. Gerçekten başarılı ve iyi bir insan dedi. Sonra kursu aradım. Konuştuk. Randevu verdi. Beni çok güler yüzlü karşıladı. Yeni oluşturduğu kadrodan ve işine olan deli aşk bu diyor. Gülüyor. Cana yakın sempatik dinlemezsen kızarım yay burcu kadınıyım diyor. İkimiz arasında hoş sohbet geçti. Akademisyenimiz var dedi. Hem başarılı hem profesyonel dedi. Özel derse başladık. Aysun Uğuş sen bir meleksin.
 
Seni zorlayacak,dile hakim olmak istiyorsan akademik dil kursunu tavsiye ederim!Eğitime önem veren ve öğrenciye alışılagelmiş dil öğretim metodundan uzak disiplinli dil okulu diyebilirim.ileri düzey eğitim veren,kendi yayınları olan ve uzaktan eğitim sistemleri ile destekten,kaliteli dil okulu.Daha öncede belirttim bursa şubesi nasıl bilmiyorum git görüş aklına yatarsa değerlendirebilirsin.
 

Geri
Yukarı