Kusura bakmayın unutmuşum.Lise önerisi yapalım. İMKB Fen Lisesi gayet iyi bir lisedir. Bunun yanında Ali Osman Sönmez Fen Lisesi de iyi bir lisedir. Çamlıca var, Erkek Lisesi var, Ulubatlı Hasan var, Şükrü Şenkaya ve Anadolu lisesi gibi bir çok lise var. Ama zahmet etme lüksüne girip puanını yazsaydın daha kısa bir liste yazabilirdik. Yazabilirdik ki bu yazdıklarım sadece saygın anadolu ve fen liselerinden birkaçıydı. Bana göre her okul güzeldir. Zaten bu anadolu liselerinin eğitim düzeylerinin birbirinden çok çok farklı değil. Öğretmenlerin tecrübesine göre de değişiyor tabi ki. Fen liselerinden sonra Anadolu lisesi, Şükrü Şenkaya daha sonra Erkek Lisesi ve Ulubatlı Hasan arkasından Çamlıca, Hürriyet gibi liseler geliyor. Tabi meslek lisesi önerilerini yapmak için apayrı bir uğraş gerekiyor.
Lütfen rica ediyorum, sosyalde bu gibi önemli konularda öneri isterken veya fikir sahibi olmak isterken bizi azıcık bilgilendirin ki ömrünüzü mahvetmenize yardım etmeyelim (!).
Girebildiğim liseyi sordum zatenPuan ve yüzdelik dilim söyleseydin önce!? Bursa'daki her liseye girebiliyor musun?
Kardeş biz senin puanını bilmeden nasıl yardımcı olacağız ? Nereden bilicez hangi liseye girip giremediğini.Girebildiğim liseyi sordum zaten
Yukarıda 2 Lise yazdım ya onlar hakkında bilgi istiyorum ..Kardeş biz senin puanını bilmeden nasıl yardımcı olacağız ? Nereden bilicez hangi liseye girip giremediğini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.