Şu anda Superonline ADSL kullanıyoruz altyapımız VDSL desteklemeye başladı Superonline VDSL paketleri pahalı geldi Millenicom veya NetSpeed düşünüyoruz Bursa'da kullanan varsa müşteri hizmetleri ve kopma açısından falan nasıl?
NetSpeed kullanıcısına WhatsApp'dan küfretmişti diye hatırlıyorum bayağı lekelendiler. Milleni de Turkcell çıkışlarını kullanıyor ama en fiyat performansı TurkNet. Zaten tek paket altyapın maksimum ne destekliyorsa hepsini veriyor 100 TL temiz.
Bursa'da değil fakat Kayseri'de Netspeed kullanıyorum. Firmaya geçişim 15 gün kadar olacak galiba, bir hız düşümü vs. problem yaşamadım. Riot ve Faceit sunucularına da ping olarak gayet iyi değerler alıyorum.
Şu anda Superonline ADSL kullanıyoruz altyapımız VDSL desteklemeye başladı Superonline VDSL paketleri pahalı geldi Millenicom veya NetSpeed düşünüyoruz Bursa'da kullanan varsa müşteri hizmetleri ve kopma açısından falan nasıl?
Türk Telekom altyapınız nasılsa onların da kalitesi doğru orantıda iyidir veyahut kötüdür. Netspeed'in sitesinden altyapınızı sorgulayıp çıkan sonucu ekran görüntüsü olarak konuya ekleyebilir misiniz?
Görselleri bırakıyorum geçiş yapacak kimsenin geçmemesi gerektiğini anlarlar zaten. 1 ay önce başvurduğumda bana 100 Mbps download 8 Mbps upload vereceklerini söylediler sitelerinde 100'e 5 yazıyordu bunu sorguladığımda sitemizde öyle yazıyor fakat biz 100'e 8 veriyoruz dediler telefonda...
Türk Telekom altyapınız nasılsa onların da kalitesi doğru orantıda iyidir veyahut kötüdür. Netspeed'in sitesinden altyapınızı sorgulayıp çıkan sonucu ekran görüntüsü olarak konuya ekleyebilir misiniz?