Bursa'da Millenicom veya NetSpeed nasıldır?

yufusgokce07x

Centipat
Daha fazla  
Şu anda Superonline ADSL kullanıyoruz altyapımız VDSL desteklemeye başladı Superonline VDSL paketleri pahalı geldi Millenicom veya NetSpeed düşünüyoruz Bursa'da kullanan varsa müşteri hizmetleri ve kopma açısından falan nasıl?

NetSpeed kullanıcısına WhatsApp'dan küfretmişti diye hatırlıyorum bayağı lekelendiler. Milleni de Turkcell çıkışlarını kullanıyor ama en fiyat performansı TurkNet. Zaten tek paket altyapın maksimum ne destekliyorsa hepsini veriyor 100 TL temiz.

Şu anda Superonline ADSL kullanıyoruz altyapımız VDSL desteklemeye başladı Superonline VDSL paketleri pahalı geldi Millenicom veya NetSpeed düşünüyoruz Bursa'da kullanan varsa müşteri hizmetleri ve kopma açısından falan nasıl?
Türk Telekom altyapınız nasılsa onların da kalitesi doğru orantıda iyidir veyahut kötüdür. Netspeed'in sitesinden altyapınızı sorgulayıp çıkan sonucu ekran görüntüsü olarak konuya ekleyebilir misiniz?

Böyle bir şey hiç görmedim. Kanıtlar mısınız?

Bulduğumda bırakırım SS
Böyle bir şey hiç görmedim. Kanıtlar mısınız?
Gıbırnet yapmış yanlış hatırlamışım :)

Son düzenleme:
TurkNet kullanmanızı öneririm.

TurkNet müşteri hizmetleri açısından çok olumlu yorumlar duymadım o yüzden pek düşünmüyorum.
Türk Telekom altyapınız nasılsa onların da kalitesi doğru orantıda iyidir veyahut kötüdür. Netspeed'in sitesinden altyapınızı sorgulayıp çıkan sonucu ekran görüntüsü olarak konuya ekleyebilir misiniz?
1629035199272.png

Bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı