Bursa'da Millenicom vs Netspeed

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, iş durumumdan dolay yaklaşık 10-11 ay kadar bursa, gemliğe taşınmam gerekecek. Kalmayı planladığım evde 1000MBPS TT fiber var gözüküyor ama benim almayı planladığım hız 100Mbps. Sizce bu kısa dönem için Millenicom'a mı geçiş yapayım yoksa Netspeed'mi? Bursa'da ya da Gemlik'te kullanan var mıdır bu sağlayıcıları?

Her ikisi de TT altyapısı kullandığı için ve sahadaki arızalarda TT personeli ilgileneceği için alacağınız performans aynı olacaktır. Apartman içindeki kutudan evdeki modem/router arasındaki sorunlarda kendi personelleri, diğer sorunlarda TT personelleri ilgileniyor. Siz arıza kaydı gönderince TT'ye en hızlı şekilde iletip çözülmesi gerekir. Bu yüzden müşteri hizmetlerine daha çok dikkat etmek gerekli. Ben de Ankara'da abonelik açacağım zaman araştırmıştım, müşteri hizmetleri olarak Netspeed önerilmişti. Gerçektende çok ilgililer, şu ana kadar 2 defa problem yaşadım. İkisinde de uygulamadan kayıt açtım ve 15 dk içerisinde arayarak dönüş yaptılar. Hatta birinde müsait olmadığım için, uygun saati sorup tekrar aradılar. 2 sorun da TT kaynaklı çıktı ve saha personelleri çözdü.

Arkadaşlar selam, iş durumumdan dolay yaklaşık 10-11 ay kadar bursa, gemliğe taşınmam gerekecek. Kalmayı planladığım evde 1000MBPS TT fiber var gözüküyor ama benim almayı planladığım hız 100Mbps. Sizce bu kısa dönem için Millenicom'a mı geçiş yapayım yoksa Netspeed'mi? Bursa'da ya da Gemlik'te kullanan var mıdır bu sağlayıcıları?

İkisinin arasında Netspeed'i öneririm. Hem müşteri temsilcileri ilgilidir hem de aboneliği sonlandırmanız kolaydır.
Daha önce forumda Millenicom kullanıp abonelik kapatmakta sorun yaşayan arkadaşlar gördüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı